Bambukudde Original

Bambukudde Original
Lähetä ystävälle
€ 69
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 arkipäivää

Tuotteen myy PMR Nordic AB

Lisää kauppiaalta PMR Nordic AB PMR Nordic AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta PMR Nordic AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Bambutyyny Original

Hyvän unen saamiseksi niskan hermoratojen tulee olla suorassa, jotta varmistettaisiin tarpeeksi hyvä verenvirtaus, ja jotta hermosignaalit kulkisivat helposti aivoihin ja takaisin. Samalla tavoin hengitysteiden tulee olla suorat ja vapaat, jotta hengitys toimisi optimaalisesti eikä keskeytyisi, mistä puolestaan seuraa kuorsaus.

Bambutyyny toimii kahdella tavalla:

- Ulkopuolinen bambupäällinen antaa sinulle viileän mukavuuden nukkuessasi, kiitos bambun vertaansa vailla olevan pehmeyden ja kyvyn pysyä kuivana. Bambu on luonnollisesti antibakteerinen ja pölypunkkivapaa, joten hengityksesi tulee syvemmäksi ja puhtaammaksi. Täydellinen allergikoille, mutta yhtä hyvä kaikille muillekin.
- Bambutyynyn erityinen taikuus piilee sen sisällä. Silputtu memory foam antaa täydellisen tuen päällesi ja niskallesi, ja verenkiertosi paranee. Lihaksesi rentoutuvat, mikä auttaa lievittämään kipua ja särkyä. Heräät täysin levänneenä!

Bambutyyny on täydellinen tyyny ja se on helppo muuttaa korkeammaksi tai matalammaksi, pehmeämmäksi tai kovemmaksi. Koska voit muotoilla bambutyynyn juuri haluamallasi tavalla, on se yhtä hyvä riippumatta siitä nukutko selälläsi, kyljelläsi vai vatsallasi. Jos luet mielelläsi vuoteessa puoli-istuvassa asennossa, bambutyyny tarjoaa ihanteellisen tuen, jos asetat sen kaksinkerroin selkäsi taakse.

Memory foam on erityisesti kehitetty viskoelastinen materiaali, joka antaa maksimaalisen painehelpotuksen muotoutumalla täysin kehon mukaiseksi - mikään ei hierrä, mutta se antaa tukea kehon joka kohtaan. Tyyny palautuu alkuperäiseen muotoonsa, kun sitä ei käytetä. Toisin kuin tavallisissa massiivisissa memory foam -tyynyissä, silputtua memory foamia sisältävässä tyynyssä ilma pääsee helposti kiertämään ja antaa sinulle viileyttä. Bambutyyny on ensimmäinen tyyny, joka antaa sinulle kaikki memory foamin edut samalla, kun vältyt haittapuolilta.

Tyynynpäällinen voidaan pestä koneessa, 30° lämpötilassa.
Bambutyyny on korkealaatuinen tuote, joka pysyy kimmoisana ja antaa tukea myös jatkuvassa käytössä.
Koko: 67x46x14 Paino: 1100g

Bambutyynyn edut:

Absorboi kosteutta
Bambulla on fantastiset ominaisuudet imeä vettä. Bambu absorboi kosteutta jopa neljä kertaa enemmän kuin puuvilla. Tämän ansiosta hiki kulkeutuu hikoillessasi pois iholtasi.
Luonnollisen pehmeä
Bambu on pehmeämpää kuin pehmein puuvilla.
Allergiaa vähentävä
Bambussa on orgaanisia ja pehmeitä kuituja, jotka eivät ärsytä ihoa, jos sinulla on herkkä iho.
Lämpötilaa säätelevä
Bambu säätelee lämpötilaa, minkä ansiosta pysyt lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.
Antibakteerinen
Bambukuidut sisältävät luonnollista antimikrobista ainetta. 75% bakteereista, jotka tarttuvat muihin tekstiileihin, kuolevat joutuessaan kosketuksiin bambun kanssa, minkä ansiosta bambu on lähes hajutonta.
Ympäristöystävällinen
Tuotanto on ympäristöystävällisempi kuin puuvillan tuotanto, sillä bambua ruiskutetaan huomattavasti vähemmän.
Hygienia
Näiden ominaisuuksien ansiosta pysyt puhtaampana ja kuivempana
Tehokas
Bambu antaa kasvupinta-alaansa kohti 10 kertaa niin paljon tekstiiliä kuin puuvilla. Suurin bambulaji voi tulla 40 metrin korkuiseksi ja kasvaa puoli metriä vuorokaudessa.

Hoito-ohjeet:

Tyynyliina/päällinen pestään 30 asteessa, ja tyyny laitetaan ulos tuulettumaan muutamaksi tunniksi suunnilleen joka toinen kuukausi. Bambu, aivan kuten silkkikin, puhdistaa itse itsensä tuuletuksen kautta. Materiaalin erityiset ominaisuudet eivät anna pölypunkeille, bakteereille tai pölylle mitään mahdollisuutta tarttua itseensä. Bambu jota käytetään ei ole samaa lajia kuin se bambu, jota pandat syövät, joten tämä tuote ei ole uhkana näille hienoille eläimille.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 13 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »