Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic
Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic
Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic
Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic
Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic

1 / 5

Campingaz kaasugrilli sarja 3 Classic

850,90 €
Campingaz Series 3 Classic LS Plus D -grillissä, joka sopii erinomaisesti herkullisten kulinaaristen juhlien valmistamiseen perheen kanssa, on tehokkaat ja kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet, jotka tarjoavat tasaisen suoritus
Lue lisää

Campingaz Series 3 Classic LS Plus D -grillissä, joka sopii erinomaisesti herkullisten kulinaaristen juhlien valmistamiseen perheen kanssa, on tehokkaat ja kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet, jotka tarjoavat tasaisen suorituskyvyn joka kerta.

Useita liha-, kala- ja kasvituotteita on helppo valmistaa samanaikaisesti, kun jokainen grillin kolmesta polttimesta voidaan säätää itsenäisesti.

Grillissä on integroitu rotisseri-kokoonpanojärjestelmä (akku tai 230 V), joten voit valmistaa herkullista grillattua kanaa tai antaa kulinaarisen mielikuvituksesi virrata vapaasti. Rotisserie-vaihtoehdon lisäksi Campingaz Series 3 Classic LS Plus D -grillissä on myös mahdollisuus lisätä Campingazin patentoitu modulaarinen keittojärjestelmä. Näin voit käyttää useita lisävarusteita keitettyjen eri ruokien määrän lisäämiseksi.

Irrota vain grillin sisärengas ja kiinnitä yksi lisävarusteista modulaariseen keittojärjestelmään (ostettu erikseen). Miksi et tarjoilsi tuoretta pizzaa pizzakivellä? Tai nauti herkullisesta paellasta, joka on kypsennetty aidossa espanjalaisessa paellapannussa, jossa ei ole kiinni?

Jos kuumalla lämmöllä kypsennetty eksoottinen ruoka on makusi, voit käyttää hiiliteräs wokia tarttumattomalla tekniikalla. Tai voit valmistaa herkullisen kanan grillatulla kanagrillillä. Kaikki tämä on nyt mahdollista modulaarisella keittojärjestelmällä, ja on paljon helpompaa tehdä vaikutus vieraisiin ja tarjota rikas ja monipuolinen ateria yhdessä, ei vain tylsä grilli.

Taitettava sivupöytä ja lisävarustekoukut ovat ihanteellisia pitämään kaiken helposti ulottuvilla, kun taas sivupoltin on ihanteellinen herkullisten kastikkeiden valmistukseen, jotka täydentävät pääruokiasi.

Unohda aika, jolloin sinun piti muistaa, kenen vuoro oli puhdistaa grilli, Campingaz InstaClean™ -järjestelmän avulla saat kiiltävän puhtaan grillin vaivattomasti. Campingaz InstaClean™ -järjestelmän avulla voit pestä suurimman osan grillikomponenteista astianpesukoneessa, ja näiden osien poistaminen kestää alle 60 sekuntia.

Tämä innovatiivinen järjestelmä on saatavilla kaikissa Campingaz-grillaavissa sarjojen 3 ja 4 aikana. Yksinkertainen, nopea ja vaivaton!

Tarkkaavaisuus! Se toimii butaani-propaaniseoksen (sylinterin) kanssa.

Huomio: käytetyn ohjaimen on oltava 30 mBar!


Ominaisuuksia:

- Polttimet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien muodossa;

- Polttimien lukumäärä: 3 pääpoltinta + 1 sivupoltin;

- Teho 9,6 kW + 2,3 kW;

- Kaasun kulutus 698 g/h+167 g/h;

- Campingaz InstaClean™ -järjestelmä;

- Keittoalue koostuu grillistä ja tarjottimesta (keittolevy);

- Ylähylly epäsuoraan lämmitykseen tai ruoanlaittoon;

- Mahdollisuus asentaa rotisserie;

- Pietsosytytys;

- Sivupöydät, joista toinen on kokoontaitettava;

- Sivupoltin tuulilasilla;

- Kansi on valmistettu teräksestä ja valettu alumiini;

- Keittopinnan materiaali on valurauta;

Kypsennyksen korkeus: 90,5 cm;

- Teräsovet ja -sivut;

- Neljä itselukittunutta pyörää helpottaa kuljetusta;

Kypsennyksen pinnan koko: (cm²): 2800 ( 61 x 45 cm ) 


Sisäänrakennettu tekniikka:

Modulaarinen keittojärjestelmä:

Voit valmistaa erilaisia reseptejä tällä innovatiivisella järjestelmällä. Irrota vain grillin sisärengas ja kiinnitä yksi lisävarusteista modulaariseen keittojärjestelmään (ostettu erikseen). Miksi et tarjoilsi tuoretta pizzaa pizzakivellä? Tai nauti herkullisesta paellasta, joka on kypsennetty aidossa espanjalaisessa paellapannussa, jossa ei ole kiinni? Jos kuumalla lämmöllä kypsennetty eksoottinen ruoka on makusi, voit käyttää hiiliteräs wokia tarttumattomalla tekniikalla. Tai voit valmistaa herkullisen kanan grillatulla kanagrillillä. Kaikki tämä on nyt mahdollista modulaarisella keittojärjestelmällä, ja on paljon helpompaa tehdä vaikutus vieraisiin ja tarjota runsas ja monipuolinen ateria yhdessä.


Insta Clean -tekniikka:

- tee puhdistuksesta nopeaa ja helppoa, koska suurin osa keittokammion osista voidaan purkaa ja puhdistaa erikseen;


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimet:

- antaa tasaisen lämpötilan keittopinnalla;

- tarjoaa korkean lämpötilan suoraan ruoanlaittoon;

- kestää pitkää käyttöä;

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä