Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

HI Kelluva suihkulähteen pumppu aurinkovoima lootuslehti

Ilmainen toimitus
HI Kelluva suihkulähteen pumppu aurinkovoima lootuslehti
HI Kelluva suihkulähteen pumppu aurinkovoima lootuslehti
47,67 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-9 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

HI kelluva ja aurinkovoimalla toimiva suihkulähteen pumppu on muotoiltu lootuslehden näköiseksi, ja se on siten koristeellinen lisä lampeesi tai vesikoristeeseesi. Tässä suihkulähteen pumpussa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus: se tuo happea veteen, luo neljä kaunista vesivirtausta ja luo mukavan liplattavaa ääntä, joka lisää lampesi hurmaavuutta. Tämä suihkulähteen pumppu toimii lisäksi aurinkoenergialla, joten se ei vaadi ollenkaan paristoja tai akkua. Asennus on helppoa, sinun tulee vain napsauttaa yksi mukana tuleva suutin suihkulähteeseen ja asettaa se lampeen.
 • Väri: vihreä
 • Materiaali: EVA ja polysilikoni
 • Lootuslehti, halkaisija noin 28 cm
 • Aurinkopaneelin materiaali: monokristallinen
 • Aurinkopaneelin koko: 14,3 x 14,3 cm (P x L)
 • IP-luokitus: IP68
 • Suihkulähteen maksimikorkeus: 50 cm
 • Sopii veden lämpötiloille: +5 °C ja +35 °C välillä
 • Vain ulkokäyttöön
 • Toimituksessa mukana 4 erilaista suutinta
 • SKU:423903
 • EAN:4034127703052

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .