Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Katträd med klöspelare i sisal beige 165 cm
Katträd med klöspelare i sisal beige 165 cm
Katträd med klöspelare i sisal beige 165 cm

1 / 3

Katträd med klöspelare i sisal beige 165 cm

229,90 €
Ge dina kattvänner en lyxig känsla med vårt multifunktionella katträd! Detta kattcenter har flera våningar och en massiv ram täckt av mjuk och bekväm plysch. Katträdet är det perfekta stället för att dina katter att klösa, klättra, sitta, gömma och v
Lue lisää

Ge dina kattvänner en lyxig känsla med vårt multifunktionella katträd! Detta kattcenter har flera våningar och en massiv ram täckt av mjuk och bekväm plysch. Katträdet är det perfekta stället för att dina katter att klösa, klättra, sitta, gömma och vila sig på.

Dina kattvänner kan vässa sina klor på klöspelarna som är inlindade i rep av sisal, vilket ger utlopp för deras klösinstinkter. Dessutom kommer de att glädja sig över att kunna jaga varandra medan de hoppar omkring i detta roliga lekcenter. I katträdet finns även dinglande leksaker som kommer att engagera dina nyfikna katter. När de har haft tillräckligt med lektid kommer dina små vänner att vilja vila på de övre plattformarna där de har en bättre utsikt. Dessutom kan de också gömma sig i det mysiga huset för att ta en tupplur eller vila sig på den lyxiga sitsen som består av bekvämt skummaterial.

Med alla dessa underhållande funktioner kommer detta katträd definitivt bli din katts favoritplats!

  • Färg: Beige
  • Material: Träram + sisalrep + mjuk plysch
  • Totala mått: 50 x 50 x 165 cm (L x B x H)
  • Mått hus: 35 x 30 x 25 cm (L x B x H)
  • Diameter pelare: 7 cm
  • Med ett hus, en lyxig sits, klöspelare, dinglande leksaker och plattformar
  • Material: Polyester: 100%
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .