MTD 96 Puutarhatraktori

MTD 96 Puutarhatraktori
Lähetä ystävälle

-11%

€ 1549
Ovh. € 1749
alk 62 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 työpäivää

Tuotteen myy MTD

Lisää kauppiaalta MTD MTD on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta MTD. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
 • Leikuuleveys 96 cm
 • Monitoiminalinen nurmikkotraktori
 • Sivulle heittävä leikkuujärjestelmä
 • 6-portainen Transmatic-vaihteisto
 • Teho: 7500 W

MTD 96 Puutarhatraktori


Monikäyttöinen ja erittäin suosittu puutarhatraktori, jossa leikkuuleveys 96 cm. Leikkurissa on sähköstartti, Transmatic–vaihteisto, MTD OHV 382-kuutioinen moottori sekä etuvalot.


Puutarhatraktori on varustettu 96 cm:n leikkuukannella, joka leikattaessa heittää ruohosilpun traktorin oikealle puolelle. Traktoriin voi myös yhdistää biosilppurin tai ruohonkerääjän, jolloin käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

Leikkuukorkeutta säädetään vivulla 30 ja 95 mm:n välillä. Paras leikkuukorkeus ruohon kasvuaikana on 45–55 mm.


MTD:n ThorX-sarjan tehokas ja ryypytön, painevoideltu OHV-moottori mahdollistaa helpon käynnistyksen ja käytön myös kylmemmässä säässä. Moottori tuottaa enimmillään 11,6 hevosvoimaa (8,7 kW/11,6 hv / 2750 rpm). Painevoitelu huolehtii jatkuvasti moottorin tärkeimpien osien oikeasta öljymäärästä, mikä pidentää laitteen ikää merkittävästi.


Patentoitu Transmatic-ohjausjärjestelmä on portaaton, ja nopeutta – paikallaan seisovasta täyteen vauhtiin – säädellään vasemmalla jalalla. Jarrutus tapahtuu painamalla poljinta varovasti, ja tasaisen nopeuden ylläpitämiseksi käännetään vaihdevipu haluttuun asentoon. Tämä toimii yksinkertaisena vakionopeudensäätimenä.


Talvea ja lumikelejä varten traktorin voi muuttaa lumiauraksi lumilevyillä ja -ketjuilla. Erittäin tehokkaan, kaksoishitsatun rungon ansiosta myös pienimmät traktorimme voi varustaa auralla. Vakiovarusteena olevat ajovalot mahdollistavat lumityöt pimeän aikana, ja jykevät teräsketjut antavat traktorille hyvän pidon. Voit hankkia kaikki nämä lisävarusteet traktorin oston yhteydessä.


Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 278 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 149 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 62 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »