Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

MultiMate Chlorine Tab 250g 1 kg

1 / 1

MultiMate Chlorine Tab 250g 1 kg

24,99 €
MultiMate yhdistää ainutlaatuisesti altaan veden nopean desinfioinnin ja korkean hygienia ylläpidon ajan mittaan. Helppo ja tehokas! Tabletti on jaettu 3 kerrokseen: pinkki, sininen ja valkoinen. Tabletin vaaleanpunainen osa koostuu nopeasti liukene
Lue lisää
MultiMate yhdistää ainutlaatuisesti altaan veden nopean desinfioinnin ja korkean hygienia ylläpidon ajan mittaan. Helppo ja tehokas! Tabletti on jaettu 3 kerrokseen: pinkki, sininen ja valkoinen. Tabletin vaaleanpunainen osa koostuu nopeasti liukenevasta kloorista, joka sokkidesinfioi allasveden ja tarjoaa perusteellisen desinfioinnin aina, kun uusi tabletti lisätään. Valkoinen osa sisältää hitaasti liukenevaa klooria, joka vaikuttaa monella tavalla. Toisin sanoen veteen liukenee desinfioivan kloorin lisäksi vähitellen yhdistelmä seuraavia hoitoaineita: Saostusaine kerää vedessä kelluvat mikroskooppiset hiukkaset suuremiksi yksiköiksi, jotka jäävät helpommin suodatinjärjestelmään. PH-stabiloija helpottaa pH-tason pitämistä vakaana, ja nestemäinen kovuudensäätäjä sitoo vettä värjääviä metalli-ioneja, kuten kuparia ja rautaa. Se estää samaan aikaan myös kalkin kertymistä altaan seinämiin ja laitteisiin. Tabletin sininen osa estää tehokkaasti liukkaiden ja limaisten pinnoitteiden muodostumista altaan seinämiin, pohjaan ja laitteisiin. MultiMate sijoitetaan suoraan pintakaivoon, annostus 1 tabletti/35 m3 allasvettä. Uusi tabletti lisätään, kun jäljellä on noin 10 % - yleensä noin 7 päivän kuluttua. On suositeltavaa testata klooripitoisuus ja pH-tasapaino säännöllisesti ja pitää vapaan kloorin määrä tasolla 0,5-1,5 mg/l. Tablettia ei voi käyttää putkistoon asennetussa klorinaattorissa eikä kelluvassa klooriannostelijassa. Seuraa erityisesti, etteivät hoitavien aineiden pitoisuudet nouse liian korkeiksi pintakaivon ympäristössä silloin, kun kiertopumppu ei ole toiminnassa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .