Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Hyökkäyshälytin Avaimenperässä

1 / 1

Hyökkäyshälytin Avaimenperässä

9,90
140 db ääni herättää huomion ympäristössäsi avuntarpeesta. Hälytin on kätevä kiinnittää avainnippuun, missä se on sinulla aina helposti saatavilla ja voit tuntea olosi turvallisemmaksi iltakävelyllä tai palasessasi kotiin baari-illan jälkeen.  Hyö
Lue lisää
140 db ääni herättää huomion ympäristössäsi avuntarpeesta. Hälytin on kätevä kiinnittää avainnippuun, missä se on sinulla aina helposti saatavilla ja voit tuntea olosi turvallisemmaksi iltakävelyllä tai palasessasi kotiin baari-illan jälkeen. 

Hyökkäyshälytin Avaimenperässä on hyökkäyshälytin, josta lähtee 140 db ääni, joka herättää huomiota pitkällä etäisyydellä. Ääni aktivoidaan vetämällä varmistustappi ulos hälyttimestä ja suljetaan laittamalla tappi takaisin paikoilleen hälyttimeen. Hälyttimessä on korkea ääni, älä pidä hälytintä korvan lähellä. Hälyttimessä on lisäksi valo, joka toimii päälle/pois -painikkeella. Toimii 3 x LR44-paristolla, jotka sisältyvät tuotteeseen. Paristot on syytä vaihtaa, kun ääni madaltuu tai kun valo himmentyy. Mitat noin 6,2 x 4,2 x 2,5 cm. Hälytin mahtuu kätevästi taskuun tai kädessä pidettäväksi. Valmistettu ABS-muovista ja metallista. Hälytin ei ole vedenkestävä. Toimitetaan yksittäin.

  • Mitat: noin 6,2 x 4,2 x 2,5 cm
  • Materiaali: ABS, metalli
  • Toimitetaan yksittäin
  • Hälytys 140 db
  • Toimii 3 x LR44-paristolla, sisältyy
  • Käyttöohje sisältyy

Tuotetiedot

EAN 7333084039486
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja