Paket med 2 st. Bambukudde Lyx med svalkande Gel

Paket med 2 st. Bambukudde Lyx med svalkande Gel
Lähetä ystävälle
€ 145 Väliaikaisesti loppu

-6%

Ovh. € 155

Tuotteen myy PMR Nordic AB

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Nukkua hyvin stressinpurkaavalla Bamboo-tyynyllä Luxury / GelSe on paras tyynymme, sillä on samat ominaisuudet kuin alkuperäisellä tyynyllä, sillä se on korkeampi ja kiinteämpi ja että toisella puolella on ylivalkaiseva geeli, joka tekee tyynystä jopa viileämmän.

Tyyny koostuu painevähentävästä muovivaahdon kiinteästä ytimestä, joka tarjoaa optimaalisen tuen niskaan ja hartioihin nukkuessasi. Muistivaahto on erityisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista paineenalennusta ja tukea kaulalle ja selälle. Tämä tarkoittaa, että kaulalihakset, hartiat ja selkäranka voivat rentoutua ja verenkierto ja kehon elpyminen paranevat.

Lämpötilaherkkä ja painoherkkä muistivaahto on kehon mukainen ja antaa sinulle hyvän tuen nukkuessasi. Ergonomiset tyynyt sopivat kaikkiin nukkumistoimintoihin, olitpa nukkumassa sivupaikassa, vatsan asennossa tai takana. Vaahto ei aiheuta painetta keholle, vaan se mukautuu ääriviivoihin. Kun kuorma on poistettu, tyyny palautuu alkuperäiseen muotoonsa.

Irrotettava tyynyliina voidaan pestä koneessa 30ºC.
Koko: 60x40x13
Paino: 1100 g

Täydellinen, jos haluat tiukemman ja hieman korkeamman tyynyn, jossa on ylimääräinen jäähdytysvaikutus.

Bamboo-tyynyn edut:Imeyttää kosteutta
Bambu on upeita vettä absorboivia ominaisuuksia. Bambu imee kosteutta jopa neljä kertaa enemmän kuin puuvilla. Tämä tarkoittaa sitä, että hiki siirtyy pois ihosta hikoilemalla.

Luonnollinen pehmeä
Bambu on pehmeämpi kuin pehmein puuvilla.

Allergiaa vähentävä
Bamboo sisältää orgaanisia ja pehmeitä kuituja, jotka eivät ärsytä ihoa, jos sinulla on herkkä iho.

Lämpötila säätelevä
Bambun säätää lämpötilaa, joten pysyt lämpimänä talvella ja viileä kesällä.

Antibakteerinen
Bambu kuidut sisältävät luonnollisen mikrobilääkkeen. 75% muista tekstiileistä asettuvista bakteereista kuolee kosketuksissa bambun kanssa, mikä tarkoittaa, että ne ovat lähes hajuttomia.

Ympäristöystävällisiä
Tuotanto on paljon ympäristöystävällisempää kuin puuvilla, koska ne ruiskuttavat sitä paljon vähemmän.

Hygienia
Näiden ominaisuuksien vuoksi pidät itseäsi puhtaampana ja kuivempana.

Tehokkaita
Bamboo tarjoaa 10 kertaa enemmän tekstiilejä kuin puuvilla. Suurimmat bambu-lajit voivat olla 40 metriä korkeat ja kasvaa puoli metriä päivässä.


Hei tavallisiin unihäiriöihin!Kuorsaus
Kuorsauksen ongelmat voivat vaihdella lievästi ärsyttävistä suuriin ongelmiin, ja bambun tyyny voi usein saada tehokkaan ratkaisun. Bambu-tyyny tukee kaulaa ja säätää selkärankaasi niin, että hengitystiet eivät ole tukossa. Pääsi asetetaan avaamaan nenän läpiviennit ja säätämään hengitysteitä, joten on helpompi hengittää ilman leikkausta tai kalliita laitteita.

Kipu kaulassa ja hartioissa
Bambu-tyynyn muistivaahto auttaa täyttämään tilat pään ja kaulan alle tukemaan kaulan luonnollisia käyrät. Muistivaahto tarjoaa ylimääräistä tukea, joten kaulan kipua käyttävät ihmiset hyötyvät siitä, kun kaula ja selkäranka saavat oikean aseman käyttämällä bambu-tyynyjä.

Allergiat ja astma
Bambu-tyyny on valmistettu herkkien tai allergisten tarpeiden täyttämiseksi, koska Bamboo on luonnollisesti hypoallergeeninen. Meidän tyynyt ovat sekä hypoallergisia että punkkeja, mikä tarkoittaa, että hengität syvemmälle ja puhtaammin koko yön.

Migreeni
Kun kaulan hermot ovat ärtyneet, ne voivat aiheuttaa pään, kasvojen, temppeleiden, otsan ja silmien takana kipua. Näihin hermoihin vaikuttava ärsytys tai paine voi laukaista migreenin. Tämä voidaan tehdä huonolla nukkumistoiminnolla tai nukkumalla sopimattomaan tyynyyn. Bambu-tyyny tukee selkärankaa ja auttaa pitämään sen luonnollisessa asennossa, mikä minimoi epämukavuuden ja migreenin riskit.

Unettomuus
Kaulasi on uhattuna stressiin ja kipuun unessa ja voi pysyä hereillä yöllä, joka voi kehittyä unettomaksi. Bambu tyyny tarjoaa enemmän kuin vain tukea, se on paine helpottaa antaa sinulle hyvää unta. Se soveltuu jännitys- ja stressipisteisiin, jotka aiheuttavat ongelmia unen aikana. Kaulan takana olevaa aluetta kutsutaan selkärangan kohdunkaulan osaksi, se altistuu eniten stressiä ja stressiä, varsinkin kun nukut. Kipu edistää unihäiriöitä ja voi nopeasti johtaa unettomuuteen. Kliinisen unilääkkeen perusteella Bamboo-tyyny on suunniteltu ergonomisesti tukemaan painetta herkkää kaulaa ja selkärankaa.

Hoito-ohjeet:
Tyynyliinat / pinnoitteet pestään 30 asteessa, tyyny on asetettu ja muutama tunti pestään noin kahden kuukauden välein. Bambu, kuten silkki, puhdistaa itsensä tuuletuksella. Materiaalin erityisominaisuudet eivät liity punkkeihin, bakteereihin tai pölyyn.

Käytetty bambu ei ole samanlainen kuin bambu pandat, joten tämä tuote ei uhkaa näitä hienoja eläimiä.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 27 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 14 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »