Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Pangspray Turvasumutin - Värillinen
Pangspray Turvasumutin - Värillinen
Pangspray Turvasumutin - Värillinen

1 / 3

Pangspray Turvasumutin - Värillinen

14,90 €
Pang spray Turvasumutin - Värillinen Värillinen itsepuolustussuihke, joka vaikuttaa voimakkaasti ja sokeuttaa hyökkääjän useiksi minuuteiksi, joten sinulla on runsaasti aikaa paeta tapahtumapaikalta ja kutsua apua. Pang spray on täysin laillinen, mi
Lue lisää
Pang spray Turvasumutin - Värillinen

Värillinen itsepuolustussuihke, joka vaikuttaa voimakkaasti ja sokeuttaa hyökkääjän useiksi minuuteiksi, joten sinulla on runsaasti aikaa paeta tapahtumapaikalta ja kutsua apua. Pang spray on täysin laillinen, mitään lupia ei vaadita, mutta suihketta saa käyttää vain hätätilanteissa.

Kestää noin 2–3 sekuntia ennen kuin elimistö reagoi suihkeelle. Tämän jälkeen suihkutettu henkilö sokeutuu n. 3–5 minuutiksi. Muutaman minuutin kuluttua alkaa jäätävä kipu päässä ja kasvoissa, joka kestää hetken. Kaiken kaikkiaan se on erittäin epämiellyttävä ja järkyttävä kokemus. Jos sinut on pakotettu käyttämään PangSpray-sumutetta, mene mahdollisimman nopeasti turvalliseen paikkaan ja ilmoita heti poliisille.

Pangspray on valmistettu Ruotsissa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Pangspray sisältää isopropyylietanolia ja erittäin tiivistettyä mentolia, väriainesuihke sisältää myös erittäin vaikeasti poistettavaa maalia.

Tilavuus: 40 ml
Voidaan käyttää 1 kerran!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja