Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

@Pet @Pet @Pet Kaninkoppi Avoriaz 147x53x85 cm valkoinen ja ruskea 20098

(0)
Kirjoita arvostelu
Ilmainen toimitus
@Pet @Pet @Pet Kaninkoppi Avoriaz 147x53x85 cm valkoinen ja ruskea 20098
@Pet @Pet @Pet Kaninkoppi Avoriaz 147x53x85 cm valkoinen ja ruskea 20098
215,95 €
Ilmainen toimitus
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä ylellinen @Pet Avoriaz kaninkoppi on täydellinen koti kaneillesi. Kaninkopissa on parvi, juoksuaitaus ja portaikko ja se tarjoaa karvaisille kavereillesi tilavan kodin, missä he voivat levätä, leikkiä ja kuntoilla. Kaniparvi on helppo puhdistaa irrotettavan metallisen laatikon ansiosta. Kopissa on kolme ovea (kaksi maatasossa ja 1 yläovi), jotka tarjoavat lemmikeillesi kätevän sisääntulo-/poistumistien ja se helpottaa myös kanien syöttämistä. Jokaisessa ovessa on salpa, joten ne voidaan pitää tiukasti suljettuina. Parvessa on sivulla aukko, josta pääsee suoraan aitaukseen. Luistamaton portaikko ja tilava leikkitila kannustavat innokkaita pikku ystäviäsi kuntoilemaan. Galvanoidusta teräksestä valmistettu verkkoaita päästää raikasta ilmaa sisään ja pitää lemmikkisi turvassa sallien heidän kuitenkin samalla tarkkailla ympäristöään. Kaninkoppi on valmistettu kestävästä käsitellystä mäntypuurungosta bitumikatolla, joten se on ihanteellinen ulkokäyttöön, missä se pitää karvaiset ystäväsi lämpimänä, kuivana ja turvassa luonnonvoimilta. Se on lisäksi valmistettu erittäin pikkutarkasti luoden puutarhaasi rustiikkista tunnelmaa.
 • Väri: valkoinen, ruskea ja musta
 • Materiaali: mäntypuinen runko + galvanoidusta teräksestä valmistettu verkkoaita + metallilaatikko
 • Mitat: 147 x 53 x 85 cm (P x L x K)
 • 2 ovea maatasossa ja 1 yläovi (helposti lukittavissa salvoilla)
 • Sisältää bitumikaton
 • Sisältää portaikon poikkipalkeilla paremman otteen takaamiseksi
 • Sivuaukko kopin ja aitauksen välissä
 • Irrotettava laatikko helpottaa puhdistusta
 • Soveltuu ulkokäyttöön
 • Helppo koota
 • Soveltuu kaneille
 • Sisämitat (häkki): 59 x 38 x 49 cm (P x L x K)
 • Sisämitat (juoksuaitaus): 131,5 x 38 x 59 cm (P x L x K)
 • SKU:413744
 • EAN:8718591252112

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.