Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Philips HeartStart FRx Defibrillaattori

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Philips HeartStart FRx Defibrillaattori

(0)
Kirjoita arvostelu
Philips HeartStart FRx Defibrillaattori
Philips HeartStart FRx Defibrillaattori
1519 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja HLR-Hjälpen

Seuraa tuotteen hintaa

Kun lähiympäristössä sattuu sydänpysähdykseen johtava sairastapaus, voi tilanne tuntua epätodelliselta. Sydänpysähdyksiä sattuu kuitenkin noin 10 000 vuosittain (lähde: Ruotsin sydän- ja keuhkosäätiö), ja jokainen sydänpysähdystä seuraava minuutti lisää menehtymisen todennäköisyyttä lähes 10 %. Valitettavasti vain noin 6 % henkilöistä selviytyy, mutta selviytymisprosenttiin ei ole laskettu sitä, että yli puolessa tapauksista henkilö voitaisiin pelastaa, jos oikea apu olisi saatavilla ajoissa. Defibrillaattori voi pelastaa potilaan hengen ambulanssin saapumista odottaessa. Philips Heartstart FRx on luotettava ja lujatekoinen defibrillaattori, joka sopii moniin erilaisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin.

Näin se toimii

Philips Heartstart FRx tunnetaan yhtenä markkinoiden helppokäyttöisimmistä defibrillaattoreista, mikä tekee siitä erittäin suositun. Laite käynnistetään yhdellä napin painalluksella, ja jatkuvat selkeät ääniopasteet ohjaavat käyttäjää koko toiminnan ajan. Laite opastaa ensin, kuinka elektrodit asetetaan potilaalle sydämen sähköisen rytmin analysoimiseksi. Analyysin aikana laite arvioi, tarvitaanko defibrillaatiota, minkä jälkeen se opastaa käyttäjää antamaan defibrillaatioiskun. Käyttäjän tarvitsee vain painaa nappia. Seuraavassa vaiheessa on mahdollista valita opastus puhallus-paineluelvytyksen antamiseen ambulanssia odottaessa. Defibrillaattori on hyödyllinen elvyttäessä, sillä se valvoo potilaan tilaa ja ilmoittaa, jos toinen defibrillaatioisku on tarpeen sillä aikaa, kun potilaalle annetaan puhallus-paineluelvytystä. Sydämen jatkuva valvonta mahdollistaa sen, että sinä voit keskittyä potilaan hengen pelastamiseen ja antaa Philips Heartstart FRx:n päättää seuraavan toimenpiteen.

Kun defibrillaattori ei ole käytössä, se suorittaa itsetestejä, jotka varmistavat elektrodien, pariston ja virtapiirien toiminnan päivittäin. Näin varmistetaan, että defibrillaattori on aina käyttövalmiina ja toimii silloin kun sitä tarvitaan.

Defibrillaattori moneen ympäristöön: Philips Heartstart FRx on erittäin kestävä ja sopii siksi useimpiin käyttöympäristöihin. Sen kestävyyttä on testattu esimerkiksi pudottamalla se betonilattialle noin metrin korkeudelta ja kohdistamalla siihen yli 200 kg painoa. Kosteissa ympäristöissä se kestää myös suuret vesiroiskeet. Philips Heartstart FRx on saavuttanut korkea IP-luokituksen, ja se on vesi- ja pölytiivis. Helppokäyttöisyyttä lisää käsittelyn sujuvuus, sillä laite on kevyt ja pienikokoinen.

Lujatekoinen Philips Heartstart FRx sopii niin teollisuus- ja toimistoympäristöihin kuin julkisille paikoille. Defibrillaattori on helposti muunnettavissa lapsen elvytykseen sopivaksi, joten se on hyvä vaihtoehto myös päivähoitopaikkoihin, kouluihin tai erilaiseen harrastustoimintaan. Defibrillaattorilla on 8 vuoden takuu, jotta sinä voit tuntea olosi turvalliseksi.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.