Philips Hue Calla White/Color Aloituspakkaus

Philips Hue Calla White/Color Aloituspakkaus
Lähetä ystävälle
€ 129
alk 5 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
  • 16 miljoonaa väriä
  • Käyttöikä: 25 000 h
  • Vedenkestävä

Philips Hue Outdoor Calla aloituspakkaus virtasovittimella 

Väritä puutarhasi Hue Outdoor -valaisimilla

Hallitse puutarhan etu- ja takapuolen valaistusta.
Calla-ulkovalaisin tarjoaa yli 16 miljoonaa väriä ja valkoisen kaikki sävyt. Tämä jalustavalaisin on helppo asentaa, tarjoaa upean valon ja on helposti hallittavissa sovelluksella. Määritä valaistusajastuksia tai aktivoi geofencing-toiminto, joka sytyttää valot automaattisesti, kun saavut kotiin. Kuten muutkin Hue Color -valaisimet, Calla tarjoaa yli 16 miljoonaa väriä, jotta voisit luoda täydellisen tunnelman. Tämä perusyksikköpakkaus sisältää virtasovittimen, jolla liität valaisimen pistorasiaan. Jos haluat sijoittaa Calla-kohdevalaisimet lähekkäin, suosittelemme Calla-lisäpakkausta.

- Aloituspakkaus, jossa virtasovitin
- Alhainen jännite, ei vaadi sähköasentajia 
- Hue White and color ambiance
- 16 miljoonaa väriä
- Lämmin/Kylmä valkoinen valo 
- Käyttöikä: jopa 25 000 tuntia
- Materiaali: Alumiini ja muovi 
- Väri: Musta
- Vedenkestävä
- 2 vuoden takuu 
- LED
- 1 x 8W

Liitä ja valaise puutarhasi jollakin 16 miljoonasta väristä tai käytä perinteisemmin valaistaksesi polut, ajotie tai terassi. Aloituspakkaus sisältää yhden valaisimen, johdot ja virtalähteen.

Rajattomasti mahdollisuuksia
- Valaise ulkotila 16 miljoonalla värillä
- Lämmin tai viileä valkoinen valo rauhoittaa 
- Erityinen valo erityistilaisuuksiin

Helppokäyttöinen ja mukava 
- Määritä valot toivottamaan sinut tervetulleeksi kotiin
- Määritä ajastukset sinulle sopiviksi
- Monipuoliset säätömahdollisuudet

Suunniteltu erityisesti puutarhaan 
- Helppo asentaa ja laajentaa
- Sisältää virtalähteen
- Laadukas alumiini
- Säänkestävä

Lisätoimintojen täydellinen hallinta Hue-sillan avulla
- Tarvitset Philips Hue -sillan

Hue White ja Color Ambiance
Hue White ja Color Ambiance tarjoavat viimeisimmän valaistustekniikan suurella potentiaalilla ja upeilla mahdollisuuksilla. Hue-sovelluksella valitset helposti 16 miljoonan värin joukosta vain yhdellä napinpainalluksella. Luo ihanaa tunnelmaa valoja himmentämällä tai rytmitä valaistus lempikappaleesi mukaan. Tallenna lempiasetuksesi ja käytä niitä myöhemmin helposti uudelleen. Kun käytössäsi on Hue Color, on vain mielikuvitus rajanasi. Luot upeita elämyksiä kotivalaistuksellasi.

Värit
Hue-sovelluksella valitset 16 miljoonan värin joukosta. Sovellus mahdollistaa omien lempiasetusten tallentamisen ja nopeasti eri valaistusten välillä vaihtamisen. Valaisimet mahdollistavat myös puutarhan valaisemisen valkoisen eri sävyillä. Päivän energisestä tunnelmasta illan lämpimän valkoisiin sävyihin.

Synkronoi
Liittämällä Hue-valaisimen Hue-siltaan saat rajattomasti mahdollisuuksia. Integroi koko valaistusjärjestelmäsi TV:hen (vaatii Philips Ambilightin) tai vie pelikokemus seuraavalle tasolle liittämällä Philips Hue -järjestelmän johonkin iOS:lle ja Androidille tarjolla oleviin kolmannen osapuolen ohjelmistoihin.

Turvallinen ja mukava
Geofencing-tekniikan ansiosta valot voidaan sytyttää juuri ennen kuin palaat kotiin ja sammuttaa automaattisesti, kun poistut kotoa. Voit myös luoda tarkkoja tai sattumanvaraisia aikatauluja, jotka takaavat, että valot syttyvät/sammuvat kun olet poissa kotoa (esim. kun olet matkoilla tai palaat myöhään kotiin) turvataksesi kotisi paremmin.

ZigBee
Philips Hue perustuu ZigBeehen. ZigBee on kodin langattomien ohjaus- ja valvontalaitteiden standardi alhaisella virrankäytöllä. Ohjelmisto lähettää päivitykset ja parannukset langattomasti ja kätevästi suoraan Hue-tuotteeseen.

Laadukas materiaali
Laadukkaan metallin ansiosta tämä Philips Hue -tuote on erittäin pitkäkestoinen. Älykäs valaistusratkaisu laajalla valikoimalla, joka sopii jokaiseen kotiin.

Säänkestävä
Suunniteltu käytettäväksi kosteissa ulkotiloissa. Tuotteen suorituskyky on testattu vaativissa olosuhteissa. IP-luokitus IP44 osoittaa suojauksen sateelta ja tuulelta. IP-luokitus ilmaistaan kahdella luvulla, joista ensimmäinen osoittaa suojauksen pölyltä ja toinen vedeltä.

Koristeellinen ulkovalaistus
Ulkovalaistus voi parantaa ja nostaa puutarhan, terassin tai ajotien ulkonäköä. Sopii myös erinomaisesti ystävien ja perheen kanssa vietettäviin iltoihin. Siksi Philips loi myGardenin, sarjan koristeellisia ja kauniita ulkovalaisimia, joissa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys saumatta. Nämä valaisimet auttavat sinua saamaan kaiken irti puutarhastasi.

Energiatehokas
Philipsin valaisimet ovat erittäin energianiukkoja perinteisiin valaisimiin verrattuna, mikä auttaa sinua säästämään rahaa ja vähentämään ympäristökuormitusta.

Käyttöikä
Tällä ulkovalaisimella on pitkä, 25000 tunnin käyttöikä (vastaa noin 25 vuoden keskivertokäyttöä kolme tuntia päivässä) ja n. 13000 sykliä (mikä on enemmän kuin tarpeeksi koko valaisimen käyttöiälle).

LED-valonlähde
Philipsin suunnittelema High Power LED on täysin ainutlaatuinen LED-moduuli, joka on tarkoitettu syttyväksi lepattamatta. Se tarjoaa täydellisen ja tasaisen valaistuksen sekä identtisen värin kaikille valaisimille.

Pakkauksen sisältö:
1 kpl Hue Calla 0,5 metrin johdolla
1 kpl Maapiikki
AC-sovitin 2 metrin johdolla 
1 kpl 5 metrin pidennysjohto

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 24 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 13 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »