Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Philips Series 1000i - Kompakt luftrenare

(0)
Kirjoita arvostelu
Philips Series 1000i - Kompakt luftrenare
Philips Series 1000i - Kompakt luftrenare
Philips Series 1000i - Kompakt luftrenare
Philips Series 1000i - Kompakt luftrenare
362,90 €
Toimitus alkaen 7,95 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-9 Arkipäivää
    Toimitus alkaen 7,95 €
  • Myyjä ja toimittaja iPhonebutiken

Seuraa tuotteen hintaa

Philips 1000i -sarjan ilmanpuhdistin tarkkailee ja puhdistaa ilman automaattisesti ammattimaisella mittauskyvyllä. Ihanteellinen makuuhuoneisiin, joissa on automaattisesti hiljainen yöaistila.
app liitettyVähentää allergeeneja, kaasuja ja hajujaKaappaa 99,97% hiukkasistaIhanteellinen pienille ja keskisuurille huoneille
Kaappaa 99,97% suodattimen läpi kulkevista hiukkasista Suunniteltu aktiivisella monivaiheisella suodatusjärjestelmällä, joka vangitsee jopa 99,97% suodattimen läpi kulkevista hiukkasista, jopa niin pieniä kuin 0,3 mikronia.Se on yleisimpien ilmassa olevien allergeenien, hiukkasten, bakteerien ja virusten koko.
Kolme automaattista tilaa: yleinen, allergeeninen ja yötila Philips ilmanpuhdistimissa on kolme automaattista puhdistusasetusta: yleinen tila, erityisen herkkä allergeenitila ja yötila, joka automaattisesti vähentää valaistusta ja tuulettimen nopeutta, kun huone on pimeä.Voit valita haluamasi tilan saadaksesi sinulle parhaiten sopivan hoidon.
Neljä manuaalista asetusta, mukaan lukien turbo-nopeus Kolmen automaattisen tilan lisäksi puhdistimessa on myös neljä manuaalista tilaa.Valita neljästä eri nopeuden asetukset: ylimääräisiltä hiljainen "speed 1" ylimääräistä af tfulla "turbo mode".Valitse sopiva tarpeisiisi.
Valvoo, reagoi ja puhdistaa ilman automaattisesti Philips AeraSense -teknologiaa voidaan verrata ammattitaitoiseen anturiin ja se on erittäin tehokas havaitsemaan pienimmätkin sisäilman muutokset.Se tarkkailee jatkuvasti ilmaa ja säätää puhaltimen nopeutta automaattisesti, kun havaitsee hiukkasten muutoksen.
Hallitse ilmanpuhdistinta missä olet Ohjaa ilmanpuhdistinta missä tahansa olet kytketyn sovelluksen avulla. Käynnistä ilmanpuhdistin, muuta tuulettimen nopeutta tai tarkista suodattimen kesto Air Matters -sovelluksen avulla.
Muut toiminnot Allergian hallintaohjeet: Sovellus antaa sinulle allergeenin hallintaa koskevia ohjeita, jotka perustuvat sisä- ja ulkoilman laatuun.
Ihanteellinen pieniin ja keskisuuriin huoneisiin: Philips ilmanpuhdistin on suunniteltu esimerkiksi pieniin ja keskisuuriin huoneisiin. yksi makuuhuone. Sitä suositellaan huoneisiin, joiden koko on 19 neliömetriä.
Vähentää allergeeneja, kaasuja ja hajuja: Philips 1000-sarjan ilmanpuhdistimen huipputeknologia havaitsemiseen ja puhdistamiseen on osoittautunut tehokkaaksi allergeeneihin, hajuihin ja haihtuviin orgaanisiin yhdisteisiin.Esisuodatin ja aito HEPA-suodatin poistavat hiukkaset.Aktiivihiilisuodatin vähentää kaasuja ja hajuja.
Visuaalinen palaute ilmanlaadusta: AeraSense näyttää reaaliaikaista ilmanlaatua koskevia tietoja sekä numeroilla että värillisellä renkaalla ilmanpuhdistimen kojelaudassa.
Luku välillä 1-12 näyttää sisäilman laadun, kun 1 on hyvä ja 12 on saastunutta ilmaa. Värillinen pyörä tarjoaa lisätietoja sinisestä (hyvä allergeeni- ja partikkelitaso) punaiseen (huono allergeeni- ja partikkelitaso)
Sisä- ja ulkoilman laadun seuranta: Käytä sovellusta ilmanlaadun hallintaan sisä- ja ulkotiloissa.Ilmanpuhdistin lähettää jatkuvasti tietoa sisäilman laadusta sovellukselle, joka yhdessä pilaavia aineita ja ulkokäyttöön tuottaa täydellisen kuvan ilmanlaadusta.
tekniset tiedot Huoneen koko: 19 m²Poistaa erittäin pienet hiukkaset: 20 nmpoistaa hiukkaset, niin pienet kuin 0,3 µm: 99,97%HEPA: n suositeltu käyttöikä: 24 kuukauttaAC: n suositeltu käyttöikä: 12 kuukauttaOhjauspaneelin väri: Musta 7COhjauspaneelin tyyppi: KosketusnäyttöPääyksikön materiaali: ABSLähtöteho: 32-62 dB2 vuoden takuu
Tekniset tiedot Tilat: kolme automaattista tilaaPuhaltimen nopeus: Neljä manuaalista nopeusasetustaTerve ilmailma ja varoitus: KylläLapsilukko: Kyllä


väri: valkoinen

Mitat: 210 x 325 x 543 mm

paino: 5,21 kg

Johdon pituus: 1,8 metriä

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.