Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Philips WakeUp Light HF3672/01 Somneo Connected

(0)
Kirjoita arvostelu
Philips WakeUp Light HF3672/01 Somneo Connected
Philips WakeUp Light HF3672/01 Somneo Connected
Philips WakeUp Light HF3672/01 Somneo Connected
239 €
Toimitus alkaen 3,95 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-4 Arkipäivää
  Toimitus alkaen 3,95 €
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • Auringonnousu ja -lasku simulaattori
 • RelaxBreathe - nukahtamisopas
 • Tietoja makuuhuoneen ympäristöstä

Luo oma auringonnoususi
Philips herätysvalo on kehitetty sitä varten, että voisit rentoutua, nukahtaa helpommin ja herätä levänneenä. Asteittain voimistuva valo herättää sinut mukavasti auringonnousun tapaan. Herääminen tuntuu luonnollisemmalta, joten heräät levänneempänä välttäen ylimääräistä stressiä. Kun on nukkumaanmenoaika, RelaxBreathe -nukahtamisoppaan avulla hengität valon tahtiin jotta olosta tulisi rauhallinen nukkumista varten. SleepMapper -sovelluksen avulla voit hallita valoa sekä saada tietoja makuuhuoneen ympäristöstä, unirutiineistasi ja vinkeistä unen parantamiseen.


Luo oma auringonnoususi
Nukahda helpommin, herää levänneenä


 • Auringonnousu ja -lasku simulaattori
 • RelaxBreathe - nukahtamisopas
 • Tietoja makuuhuoneen ympäristöstä

Herää omaan auringonnousuusi
Valo voimistuu asteittain ennen herätystä, pehmeästä aamupunaisesta, oranssiin ja sitten voimakkaaseen valoon jonka värit voit itse valita. Vähitellen lisääntyvän valon tarkoitus on herättää sinut miellyttävämmin, jotta heräisit levänneenä ja valmiina päivään. Voit viimeistellä herätyksen luonnon äänillä tai radiokanavalla.


Saat tietoja makuuhuoneen ympäristöstä SleepMapper -sovelluksesta
SleepMapper-sovelluksen ansiosta voit asettaa hälytyksiä, valita valoteemoja, määrittää tehoasetuksia sekä hallita ääni- ja radioasetuksia Android- ja iOS-älylaitteilla. Voit seurata ympäristön tilatietoja ja unirytmiäsi sekä parantaa unenlaatuasi käyttövinkkien avulla. Sovellus kertoo miten ympäristössä tapahtuvat muutokset vaikuttavat uneesi: voit seurata sängyssä vietettyä aikaa, huonelämpötilan muutoksia tai unta haittaavan melun määrää. Somneon tärkeimpiä toimintoja voidaan käyttää myös laitteen ohjauspaneelissa.


Kliinisesti tutkittu
Philipsin herätysvalon on kliinisissä tutkimuksissa todettu lisäävän heräämisen jälkeistä hyvinvointia. Useissa itsenäisissä tutkimuksissa on havaittu, että Philipsin herätysvalo helpottaa luonnollista heräämistä, parantaa mielialaa ja saa olon tuntumaan virkeämmältä aamuisin. Tutkimuksissa 92 % käyttäjistä sanoo, että herätysvalo herättää miellyttävästi, ja 88 % käyttäjistä sanoo, että herätysvalo on parempi tapa herätä kuin heidän aiempi tapansa**.


RelaxBreathe -opas joka auttaa rentoutumaan
RelaxBreathe -oppalla rentoudut ja nukahdat helpommin. Valo tahdittaa hengitysrytmiä jota voit seurata silmät kiinni. Tasainen hengitys helpottaa nukahtamista auttamalla sinua irrottautumaan päivän tapahtumista ja rentoutumaan. Hengitysrytmeillä on 7 eri asetusta ja niitä voit käyttää joko nukkumaanmenoaikana tai jopa meditointiin/rentoutumiseen päivän aikana.


Paranna unenlaatua
Nukkumisolosuhteet vaikuttavat unen määrään ja laatuun. Herätysvalon tunnistin kerää ja seuraa tietoja ympäristöstä, jotta Somneo voi havaita nukkumista mahdollisesti haittaavat olosuhteiden muutokset. Seuraamalla makuuhuoneen lämpötilaa, ilmankosteutta, äänitasoa ja valon määrää Somneo voi suositella unenlaatua parantavia muutoksia nukkumisolosuhteisiin.


PowerWake -herätys unikeoille
Jos tarvitsen muutaman lisäminuutin, niin torkkutoiminto löytyy lampun yläpuolelta. Mutta jos pitää herätä heti ensimmäisestä hälytksestä, niin PowerWake -herätyksellä saat vanhanaikaisen herätyskelloäänen voimakkaasti vilkkuvan valon kanssa. Jos ei meinaa päivä käynnistyä millään, niin PowerWake -hälytys hoitaa homman.


Valitse sopiva valo ja ääni
Valitse sinulle sopiva valoteema - miltä kuulostaa valkoinen auringonnouse Islannissa, tai vaaleanpunainen aamunsarastus Karibian saarilla? Lisää valoasetuksiin haluamasi äänet, kuten luonnonääniä, rauhoittavaa musiikkia tai suosikkiradiokanavasi. Herää aamulla hiljalleen lisääntyvään valoon ja vaiheittain voimistuviin ääniin. Valitse illalla lukemiseen sopiva valaistus ja vähennä valon määrää RelaxBreathe-toiminnolla. Nukkuessasi kellonäyttö himmenee kokonaan, ja jos aktivoit näytön keskellä yötä, se tuottaa juuri sen verran valoa kuin tarvitset liikkumiseen eikä ärsytä näköaistiasi liikaa.


Voit mukauttaa herätystä tuhansilla herätysasetuksilla
Voit parantaa unikokemustasi mukauttamalla Philips Somneon ominaisuuksia. Valittavana on 8 ääni- ja musiikkiasetusta, 25 kirkkausasetusta, 20 äänitasoa, 4 aurinkoteemaa ja säädettävä 10-50 minuutin auringonnoususimulaatio. Herätyksen lisäasetuksilla voit asettaa useita herätyksiä eri kellonaikoihin. PowerWake varmistaa, että heräät ajoissa. Mukauttamalla Somneon asetuksia varmistat hyvän unenlaadun ja riittävän unen määrän.


Älykäs ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö
Aseta ja mukauta herätysvalo helposti ja nopeasti. Kun sormesi lähestyy näyttöä, numerot muuttavat näkyviksi. Näytön kirkkaus mukautuu automaattisesti huoneen kirkkauden mukaan, ja voit myös sammuuttaa näytön kokonaan.


Palkittu design
Tyylikäs design muistuttaa hieman aurinkoa. Näyttö on piilotettu itse valoon, mutta numerot tulevat esille kun kosketat lamppua. Kaikki asetukset tehdään lampussa ja moderni, tyylikäs design sopii lähes jokaisen makuuhuoneeseen.


Helppo asennus WiFillä
Somneon saa asennettua kotiisi muutamassa minuutissa. Jotta asennus olisi mahdollisimman yksinkertainen, varmista että: Wi-Fi-yhteys on tarpeeksi hyvä makuuhuoneessa, reititin toimii 2,4 GHz taajuudella (jos verkkosi toimii 5 GHz taajuudella, joudut vaihtamaan sen 2,4 GHz taajuuteen), et käytä palomuurilla suojattua verkkoa kuten monissa hotelleissa ja toimistoissa on.


0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.