Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Pit Boss 3 sarjan Pystymallinen Digitaalinen Savustin

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Pit Boss 3 sarjan Pystymallinen Digitaalinen Savustin

(0)
Kirjoita arvostelu
Pit Boss 3 sarjan Pystymallinen Digitaalinen Savustin
Pit Boss 3 sarjan Pystymallinen Digitaalinen Savustin
845 €
Suositeltu hinta: 850 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja BrandsGroup
  • Ohjaustyyppi: VD1-Digitaalinen ohjauskeskus
  • 4 kypsennysritilöitä
  • Kypsennysalue: 0,36 m2
  • 5 vuoden takuu

Uusi tekijä on saapunut – Pit Boss 3 -sarjan pystymallinen digitaalinen sähkösavustin. Ne ajat, jolloin savustin on kuin musta laatikko monen muun samanlaisen joukossa, ovat nyt päättyneet. 1650 W savustimen ominaisuuksiin lukeutuvat iso etuikkuna, joten savustuksen aikana kannen alle kurkistaminen ei ole enää tarpeen, lukittavat rullapyörät, helppolukuinen digitaalinen ohjain, lihalämpömittari ja näyttävän hopeanvärinen viimeistely. Savustimen innovatiivinen muotoilu parantaa monen klassisen savustimen ominaisuuksia yhdistämällä helppokäyttöisyyden ja eri tasoille sijoitettavan ritiläjärjestelmän, jotta savustimen sisällä on riittävästi tilaa savustaa juuri niitä ruokia, mitä ikinä mielesi tekee. Savustimeen erilaisten makujen lisääminen on helppoa etuosan suuren puulastulaatikon avulla, joka varmistaa yhdellä lastauskerralla jopa kahden tunnin savustusajan. Huolellisesti suunniteltu ulkomuoto aina alustasta kanteen luo edellytykset parempien tulosten saavuttamiseen. Kaksinkertainen lämpöeristetty seinärakenne nostaa savun lämpötilan 38 °C aina 177 °C tasolle toisin kuin muut markkinoilla olevat savustimet ja näin saat kalkkunaan rapean nahkan tai ruskistat

kauniisti naudan- ja sianlihan kappaleen.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.