Palaa ylös
Pool Basic 132 Ø550 cm White  Swim & Fun

1 / 1

Pool Basic 132 Ø550 cm White Swim & Fun

2 949

-5%

3 105 €
Tämä allaspaketti soveltuu vanhemmille lapsille ja aikuisille. Allaspaketti sisältää kaiken tarvittavan puutarhan maanpäälliseen altaaseen. Altaan hieman suurempi korkeus 1,32 metriä antaa hyvin tilaa uimiseen ja vesileikkeihin. Laadukas galvanoitu
Lue lisää

Tämä allaspaketti soveltuu vanhemmille lapsille ja aikuisille. Allaspaketti sisältää kaiken tarvittavan puutarhan maanpäälliseen altaaseen. Altaan hieman suurempi korkeus 1,32 metriä antaa hyvin tilaa uimiseen ja vesileikkeihin.
Laadukas galvanoitu terässeinämäallas laatutietoisille perheille, jotka haluavat pitkäikäisen puutarha-altaan.

Laadukas galvanoitu terässeinämäallas Euroopan suurimmalta valmistajalta GRE:ltä. Allas toimitetaan täydellisenä pakettina, joka sisältää ammattitason suodatinjärjestelmän ja altaan seinään upotettavan pintakaivon. Altaan terässeinät on sinkitty, fosfatoitu, pohjamaalattu ja lakattu. Lyhyesti sanottuna: allas on rakennettu kestämään pohjoismaisessa ilmastossa.

Leveät yläprofiilit ja pystysuuntainen osiointi tekevät altaista hyvin vakaita. Vinyylistä valmistettu allaspussi on UV-kestävä. Tämä vähentää auringonsäteiden heikentävää vaikutusta ja pidentää tuotteen vinyylin käyttöikää.

Yksityiskohtainen käsikirja kaikilla pohjoismaisilla kielillä sisältyy. Jotta altaan rakentaminen olisi helppoa, allasseinään on esileikattu aukot pakettiin sisältyvälle altaan seinään upotettavalle pintakaivolle ja paluuventtiilille. Katso opasvideo altaan rakentamisesta:
http://www.swim-fun.dk/index.php/da/webshop/product/379-2722-swimmingpool-27-798l-o-5-5-1-32-meter?search=2722

Pakettiin kuuluvan suodatinjärjestelmän kapasiteetti riittää veden pitämiseen puhtaana ja kutsuvana.

Suuri tarvikepaketti sisältää seinään upotettavan pintakaivon ja paluuventtiilin, kaikki tarvittavat letkut, Filterballs-suodatinmateriaalin ja 3-askelmaiset turvatikkaat.

Tekniset tiedot:?Altaan muoto: Pyöreä?Altaan koko: Halkaisija 5.5 mm?Altaan syvyys: 1,32 m?Altaan tilavuus litraa: 27 798 litraa??Allaspaketti sisältää:?• Valkoinen GRE-teräsallas?• PCV-allaspussi 0,40 mm (400 my)?• Pintakaivosarja?• Suodatinjärjestelmä Pro Classic 400 450W letkuineen ja liittimineen?• 1400 g Filterballs?• 3-askelmaiset turvatikkaat A-Pool?• Käsikirja pohjoismaisilla kielillä

Please note that the pool's guarantee will be void in case the pool is in ground.

Tuotetiedot

EAN 5704841027220
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja