Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H

(0)
Kirjoita arvostelu
Mtd
Ilmainen toimitus
-7%
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
2595 €
Suositeltu hinta: 2795 €
Ilmainen toimitus
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  3-6 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja MTD

Seuraa tuotteen hintaa

 • MTD V-twin (20 HV)
 • Leikuuleveys 107 cm
 • Monitoiminalinen nurmikkotraktori
 • Sivulle heittävä leikkuujärjestelmä
 • Biotulppa vakiovaruste
Tehokas ja monikäyttöinen puutarhatraktori, jossa on 107 cm:n leikkuuleveys sekä erityisen suuri ja kestävä MTD OHV moottori.

Puutarhatraktoria voi täydentää monilla lisävarusteilla, sekä erillisillä että traktoriin kytkettävillä. Leikkuukansi koostuu kahdesta terästä, jotka leikkaavat 107 cm:n leveydeltä. Biosilppuri on traktorin vakiovaruste. Paras lopputulos saadaan, jos traktori varustetaan ruohonkerääjällä ja siihen ostetaan lisäksi keräämiseen tarkoitetut ns. high lift -terät (42”/107 cm). Leikkuukorkeutta säädetään vivulla 30 ja 95 mm:n välillä. Paras leikkuukorkeus ruohon kasvuaikana on 45–55 mm.

Briggs & Strattonin takuuvarma, erittäin tehokas kaksitahtimoottori on pitkäikäinen ja käteväkäyttöinen OHV-teknologiansa ja AVS-tärinänvaimennusjärjestelmänsä ansiosta. Öljynsuodatin ja painevoitelu huolehtivat siitä, että öljyä on jatkuvasti moottorin tärkeissä osissa voitelun maksimoimiseksi ja moottorin eliniän pidentämiseksi. Moottori tuottaa enimmillään 20 hevosvoimaa (16,1 kW/20 hv / 2800 rpm) kaksitahtisesta V-Twin-moottorilohkosta.

Traktorin tehokkaasta moottorista on erityistä hyötyä kesällä, jos ruoho on hieman tavallista pidempää ja kosteampaa, tai talvella lumitöissä. Hydrostaattisen voimansiirron ja tehokkaan moottorin yhdistelmä takaa sen, että lumi- ja muut raskaat pihatyöt sujuvat vaivatta.

Hydrostaattisen voimansiirron ansiosta puutarhatraktorin käsittely on pehmeää ja sulavaa, mistä johtuen sillä on helppo tehdä tarkkaakin työtä. Ruohonleikkuu sujuu kätevämmin ja mukavammin kuin perinteistä vaihdelaatikkoa käyttäen. Yksinkertaistaen voi sanoa, että tuntuma on kuin ajaisi automaattivaihteisella autolla. Nopeuden ja suunnan määrittämiseen voi käyttää joko poljinta tai käsiohjainta. Mitä enemmän painat poljinta tai käsiohjainta, sitä nopeammin laite kulkee. Niinpä voit ajaa aina juuri haluamaasi nopeutta, aivan kuin käyttäisit vakionopeudensäädintä. Lisäksi hydrostaattinen voimansiirto on lähes särkymätön eikä vaadi juurikaan huoltoa.

Talvea ja lumikelejä varten traktorin voi muuttaa lumiauraksi lumilevyillä ja -ketjuilla. Erittäin tehokkaan, kaksoishitsatun rungon ansiosta myös pienimmät traktorimme voi varustaa auralla. Vakiovarusteena olevat ajovalot mahdollistavat lumityöt pimeän aikana, ja jykevät teräsketjut antavat traktorille hyvän pidon. Voit hankkia kaikki nämä lisävarusteet traktorin oston yhteydessä.

Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.