Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H

Puutarhatraktori MTD Optima LG 200 H
Lähetä ystävälle
€ 2990
alk 120 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  Hankintatuote, 1-3 arkipäivää

Tuotteen myy MTD

Lisää kauppiaalta MTD MTD on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta MTD. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
 • MTD V-twin (20 HV)
 • Leikuuleveys 107 cm
 • Monitoiminalinen nurmikkotraktori
 • Sivulle heittävä leikkuujärjestelmä
 • Biotulppa vakiovaruste
 • Hydrostaatinen-vaihteisto
Tehokas ja monikäyttöinen puutarhatraktori, jossa on 107 cm:n leikkuuleveys sekä erityisen suuri ja kestävä MTD OHV moottori.

Puutarhatraktoria voi täydentää monilla lisävarusteilla, sekä erillisillä että traktoriin kytkettävillä. Leikkuukansi koostuu kahdesta terästä, jotka leikkaavat 107 cm:n leveydeltä. Biosilppuri on traktorin vakiovaruste. Paras lopputulos saadaan, jos traktori varustetaan ruohonkerääjällä ja siihen ostetaan lisäksi keräämiseen tarkoitetut ns. high lift -terät (42”/107 cm). Leikkuukorkeutta säädetään vivulla 30 ja 95 mm:n välillä. Paras leikkuukorkeus ruohon kasvuaikana on 45–55 mm.

Briggs & Strattonin takuuvarma, erittäin tehokas kaksitahtimoottori on pitkäikäinen ja käteväkäyttöinen OHV-teknologiansa ja AVS-tärinänvaimennusjärjestelmänsä ansiosta. Öljynsuodatin ja painevoitelu huolehtivat siitä, että öljyä on jatkuvasti moottorin tärkeissä osissa voitelun maksimoimiseksi ja moottorin eliniän pidentämiseksi. Moottori tuottaa enimmillään 20 hevosvoimaa (16,1 kW/20 hv / 2800 rpm) kaksitahtisesta V-Twin-moottorilohkosta.

Traktorin tehokkaasta moottorista on erityistä hyötyä kesällä, jos ruoho on hieman tavallista pidempää ja kosteampaa, tai talvella lumitöissä. Hydrostaattisen voimansiirron ja tehokkaan moottorin yhdistelmä takaa sen, että lumi- ja muut raskaat pihatyöt sujuvat vaivatta.

Hydrostaattisen voimansiirron ansiosta puutarhatraktorin käsittely on pehmeää ja sulavaa, mistä johtuen sillä on helppo tehdä tarkkaakin työtä. Ruohonleikkuu sujuu kätevämmin ja mukavammin kuin perinteistä vaihdelaatikkoa käyttäen. Yksinkertaistaen voi sanoa, että tuntuma on kuin ajaisi automaattivaihteisella autolla. Nopeuden ja suunnan määrittämiseen voi käyttää joko poljinta tai käsiohjainta. Mitä enemmän painat poljinta tai käsiohjainta, sitä nopeammin laite kulkee. Niinpä voit ajaa aina juuri haluamaasi nopeutta, aivan kuin käyttäisit vakionopeudensäädintä. Lisäksi hydrostaattinen voimansiirto on lähes särkymätön eikä vaadi juurikaan huoltoa.

Talvea ja lumikelejä varten traktorin voi muuttaa lumiauraksi lumilevyillä ja -ketjuilla. Erittäin tehokkaan, kaksoishitsatun rungon ansiosta myös pienimmät traktorimme voi varustaa auralla. Vakiovarusteena olevat ajovalot mahdollistavat lumityöt pimeän aikana, ja jykevät teräsketjut antavat traktorille hyvän pidon. Voit hankkia kaikki nämä lisävarusteet traktorin oston yhteydessä.

Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki MTD
Väri Punainen
Ruohonkerääjä false
Koneteho 12500 W
Alin leikkuukorkeus 30 mm
Korkein leikkukorkeus 95 mm
Leikkuukorkeudet 5
Ulostuloaukko sivulle true
Sähkökäynnistys true
Leikkausleveys 107 cm
Multiclip:llä true
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 536 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 287 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 120 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »