Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Puutarhatraktori MTD Smart RC 125

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Puutarhatraktori MTD Smart RC 125

(0)
Kirjoita arvostelu
MTD
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
Puutarhatraktori MTD Smart RC 125
2195 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    3-6 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja MTD
  • Leikuuleveys 76 cm
  • Monitoiminalinen nurmikkotraktori
  • Intergroitu heittävä leikkuujärjestelmä
  • 6-portainen Transmatic-vaihteisto
MTD Puutarhatraktori Smart RC 125

Kätevä ja monikäyttöinen puutarhatraktori, johon on integroitu 200 litran ruohonkerääjä. Kerääjä ottaa ruohosilpun talteen saman tien nurmikkoa leikattaessa.

Vetolaitteella varustettua puutarhatraktoria voi täydentää monilla lisävarusteilla, sekä erillisillä että traktoriin kytkettävillä.

Puutarhatraktorissa on 76 cm leveä leikkuukansi, jonka avulla ruoho siirtyy 200-litraiseen ruohonkerääjään. Salaisuus piilee leikkuukannen erityismuotoilussa; kansi sekä nostaa että imee ruohoa kerääjään ilman tukoksia.

Ominaisuus on kätevä erityisesti kesällä, kun haluat ruohosilpun heti pois nurmikolta, jotta se ei kulkeutuisi sisälle lasten ja lemmikkien mukana.

Syksyllä lehtien pudotessa puista tämäntyyppinen kerääjä on omiaan pihan siivoukseen ja lehtien poistamiseen nurmikolta. Nurmikostasi tulee täysin lehdetön ja roskaton kerääjällä varustetun puutarhatraktorin suoritettua työnsä.

Ruohonkerääjä voidaan tyhjentää suoraan kuljettajan paikalta, mikä tekee leikkaamisesta ja tyhjentämisestä kätevää, helppoa ja nopeaa.Leikkuukorkeutta säädetään vivulla 30 ja 95 mm:n välillä. Paras leikkuukorkeus ruohon kasvuaikana on 45–55 mm.

Patentoitu Transmatic-ohjausjärjestelmä on portaaton, ja nopeutta – paikallaan seisovasta täyteen vauhtiin – säädellään vasemmalla jalalla. Jarrutus tapahtuu painamalla poljinta varovasti, ja tasaisen nopeuden ylläpitämiseksi käännetään vaihdevipu haluttuun asentoon. Tämä toimii yksinkertaisena vakionopeudensäätimenä.

Puutarhatraktorin kääntösäde on vain 46 cm, joten laitetta on helppo käsitellä puutarhan ahtaimmissakin loukoissa. Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.