Puutarhatraktori MTD Smart RG 145

Puutarhatraktori MTD Smart RG 145
Lähetä ystävälle

-7%

€ 1849
Ovh. € 1995
alk 75 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 työpäivää

Tuotteen myy MTD

Lisää kauppiaalta MTD MTD on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta MTD. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Leikuuleveys 107 cm
 • Monitoiminalinen nurmikkotraktori
 • Sivulle heittävä leikkuujärjestelmä
 • 6-portainen Transmatic-vaihteisto

MTD Smart RG 145 Puutarhatraktori

Monikäyttöinen ja erittäin suosittu puutarhatraktori, jossa on Briggs & Strattonin klassikkomoottori ja 107 cm:n leikkuuleveys.


Vetolaitteella varustettua puutarhatraktoria voi täydentää monilla lisävarusteilla, sekä erillisillä että traktoriin kytkettävillä.


Leikkuukansi koostuu kahdesta terästä, jotka leikkaavat 96 cm:n leveydeltä. Paras lopputulos saadaan, jos traktori varustetaan ruohonkerääjällä ja siihen ostetaan lisäksi keräämiseen tarkoitetut ns. high lift -terät (42”/107 cm).


Briggs & Strattonin takuuvarma, erittäin tehokas valurautamoottori on pitkäikäinen ja käteväkäyttöinen OHV-teknologiansa ja AVS-tärinänvaimennusjärjestelmänsä ansiosta. Mekaaninen moottorinohjaus säätelee moottorin nopeutta ja antaa lisäpotkua raskaassa käytössä. Moottori tuottaa enimmillään 14,5 hevosvoimaa ( 10.8 kW/14,5 hv / 2800 rpm).


Traktorin tehokkaasta moottorista on erityistä hyötyä kesällä, jos ruoho on hieman tavallista pidempää ja kosteampaa, ja talvella lumitöissä.


Patentoitu Transmatic-ohjausjärjestelmä on portaaton, ja nopeutta – paikallaan seisovasta täyteen vauhtiin – säädellään vasemmalla jalalla. Jarrutus tapahtuu painamalla poljinta varovasti, ja tasaisen nopeuden ylläpitämiseksi käännetään vaihdevipu haluttuun asentoon. Tämä toimii yksinkertaisena vakionopeudensäätimenä.


Keväällä nurmikkoa kunnostettaessa traktoria voi täydentää laitteen perään kiinnitettävällä sammaleenrepijällä tai ilmaajalla, tai lanalla uuden nurmikon istuttamisen yhteydessä. Traktoriin liitettävä levitin on erinomainen lisävaruste, joka mahdollistaa nurmikkolannoitteen täsmällisen ja tarkan levityksen.


Syksyllä puutarhatraktori pääsee todellakin oikeuksiinsa. Ruohonkerääjä on erittäin käyttökelpoinen lisävaruste puutarhan ja sen lehtien siivoamisessa. Kerääjiä on sekä vedettäviä että sivuputkellisia. Sivuputkellista kerääjää käytettäessä kannattaa hankkia erityiset keräysterät (high lift).


Talvea ja lumikelejä varten traktorin voi muuttaa lumiauraksi lumilevyillä ja -ketjuilla. Erittäin tehokkaan, kaksoishitsatun rungon ansiosta myös pienimmät traktorimme voi varustaa auralla. Vakiovarusteena olevat ajovalot mahdollistavat lumityöt pimeän aikana, ja jykevät teräsketjut antavat traktorille hyvän pidon. Voit hankkia kaikki nämä lisävarusteet traktorin oston yhteydessä.


Takarenkaiden mitat ovat 20” x 8” ja eturenkaiden 15” x 6”. Jos traktoriin hankitaan lumiaurauspaketti, on tärkeää valita oikeankokoiset lumiketjut.


Jotta puutarhatraktori toimisi hyvin vuodesta toiseen, sen huoltaminen ja kunnossapito on tärkeää. Terien vuosittainen tarkastus on hyvä alku. Silloin tällöin traktori kannattaa viedä huoltoon ammattilaiselle, vaikka onkin mahdollista ostaa huoltopaketti myös itse ja tehdä vuosihuolto omin päin.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 332 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 178 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 75 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »