Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

1 / 11

Robottiruohonleikkuri 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

1 099
Robottiruohonleikkuri 2600m² leikkuualueelle WiFi-mobiilisovelluksella Tämä on Lyfcon tukeva robottiruohonleikkuri, jossa on täysi 6.6 Ah: n litiumakku ja 28 cm: n leikkuuleveys . Leikkaa jopa 3 tuntia yhdellä latauksella ja pystyy käsittele
  • Nurmikolle 2600 m² asti
  • Tehokas 6,6 Ah 24 V litiumakku
  • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
  • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella
  • Toimii jopa 3 tuntia latauksella
Lue lisää

Robottiruohonleikkuri 2600m² leikkuualueelle WiFi-mobiilisovelluksella

Tämä on Lyfcon tukeva robottiruohonleikkuri, jossa on täysi 6.6 Ah: n litiumakku ja 28 cm: n leikkuuleveys. Leikkaa jopa 3 tuntia yhdellä latauksella ja pystyy käsittelemään jopa 2600 m²: n nurmikoita. E1600 on täydellinen robottiruohonleikkuri niille, joilla on todella suuria alueita leikattavana!

Laadukkaat robottiruohonleikkurit houkuttelevaan hintaan

Voimme todella suositella tätä ruohonleikkuria niille, jotka haluavat hyvän robottiruohonleikkurin alle puoleen hintaan verrattuna siihen, mitä robottiruohonleikkuri , jolla on vastaavat tekniset tiedot, maksaa muilta valmistajilta. Lyfco E1600 on varustettu useilla ominaisuuksilla, jotka pidentävät merkittävästi käyttöikää verrattuna muihin, halvempiin robottiruohonleikkureihin.

Litiumtyyppinen akku pystyy käsittelemään jopa 10 kertaa enemmän latauksia kuin halvempi lyijyakku, mikä tarkoittaa, että Lyfco E1600: n akku kestää useita vuosia. Tehokkaan 6,6 Ah:n akun ansiosta Lyfco E1600 voi kiinnittyä jopa 3 tunniksi yhdellä latauksella!

Älykäs leikkaustekniikka

Veitsilevy pyörii erittäin nopeasti Lyfco E1600:ssa. Tämän ansiosta robotti voi liikkua nopeammin kuin useimmat robottiruohonleikkurit nurmikon poikki. Yleinen ongelma robottiruohonleikkureissa on, kun robotti törmää reunaviivaa vasten ja joutuu kääntymään ympäri, kun se myös kallistuu. Silloin on olemassa vaara, että robotti liukuu käännöksessä. Kiitos siitä, että Lyfco E1600 leikkaa sekä eteenpäin että taaksepäin ajettaessa, vältetään "käännös" ja siten tämä ongelma. Lisäksi se on nopeampi.

Tehokas 6,6 Ah: n 24 V: n litiumakku - 3 tunnin leikkausaika / lataus

Lyfco E1600 on varustettu erittäin tehokkaalla 6.6 Ah: n 24 V: n litiumakulla, joka on markkinoiden tehokkaimpia litiumparistoja robottiruohonleikkureissa. Vahvan akun ansiosta kone voi toimia jopa 3 tuntia ja leikkaa 800 m² nurmikkoa yhdellä latauksella. Kun Lyfco E1600 on leikattu, se palaa automaattisesti latausasemalle ladattavaksi.

Tehokas 6.6Ah: n litiumakku on erittäin kallista. Siksi monet valmistajat päättävät käyttää pienempiä paristoja, joiden akkukapasiteetti on vain 1-3Ah. Tuloksena on, että robottiruohonleikkuri, jonka akku on liian heikko, voi leikata vain 45-60 minuuttia yhdellä latauksella. Vertaa Lyfco E1600:n leikkuuaikaa muihin robottiruohonleikkureihin.

Monet hienovaraisuudet ja uusin tekniikka

Robottiruohonleikkuri voidaan ohjelmoida niittoon valittuina päivinä ja vuorokaudenaikoina. Nurmikko voidaan jakaa viiteen eri leikkuuvyöhykkeeseen eri ohjelmilla. Uuden reunanleikkuutekniikan avulla voit määrittää, miten E1600 toimii reunoilla - joko leikkaamalla reunan viereen tai juuri reunan yli, jotta ruohonterät eivät jää taakse. E1600 on myös varustettu uusilla pyörillä, mikä tarkoittaa, että se saa erittäin hyvän pidon sekä märällä että kaltevalla nurmikolla. Voit helposti asettaa kaikki laitteen asetukset selkeästä LCD-näytöstä. Valikkokielenä on mahdollista käyttää ruotsia.

Leikkaa niin hiljaa, että se on tuskin kuultavissa

E1600 on hiljaisin (<60db) kone, jota olemme outl1.se testanneet, ja siitä kuuluu vain heikko shhhh-ääni nurmikolla työskenneltäessä verrattuna useisiin kalliimpiin merkkeihin, jotka kuulostavat huomattavasti enemmän. Näin voit antaa E1600: n leikata illalla tai yöllä häiritsemättä naapureita.

Monet ihmiset eivät ajattele, että pari dB on erittäin tärkeä melutasossa, koska dB-asteikko ei ole lineaarinen vaan logaritminen. Vain 3 dB:n desibelilisäys vastaa sitä, että äänenvoimakkuus on kaksi kertaa suurempi. 10 dB: n ero tarkoittaa täyttä 10 kertaa korkeampaa melutasoa. Joten robottiruohonleikkuri, jonka melutaso on 70 dB, kuulostaa jopa 10 kappaletta E1600: ta 60 dB: n melutasolla!
Meillä on jopa ollut asiakkaita, joiden mielestä E1600 kuulostaa liian pieneltä - "Et kuule, onko se leikkaamassa vai ei!" :)

Leikkaa ruoho pois uudella niittotekniikalla

E1600 on varustettu uusimmalla leikkaustekniikalla. Leikkaus tehdään veitsenterävillä (kirjaimellisesti) vapaasti roikkuvilla veitsen terillä, jotka on asennettu pyörivän levyn reunaan, jossa terät pidetään keskipakovoimalla. Tämä aiheuttaa ruohon leikkaamisen pois - ei pudonnut pois. Tuloksena on erittäin sileä leikkauspinta jokaisella yksittäisellä ruohonterällä, mikä stimuloi nurmikon hyvinvointia ja kasvua. Samanlaisia tekniikoita löytyy muiden valmistajien premium-segmentistä malleista, jotka maksavat yli kaksi kertaa enemmän kuin Lyfco E1600.

Leikkuukorkeutta voidaan helposti säätää välillä 2,5 - 5,5 cm. Leikkuuleveys on 28cm.

Harjaton leikkausmoottori

Lyfco E1600:ssa on harjaton leikkuumoottori. Monista markkinoilla olevista halvoista robottiruohonleikkureista - samoin kuin kalliista - puuttuu harjaton leikkuumoottori. Koneissa, jotka käyvät 10-15 tuntia viikossa, harjaton leikkausmoottori on parempi, koska käyttöikä on parempi. Suuremmat robottiruohonleikkureiden valmistajat veloittavat 2000-4000 kruunua rikkoutuneen moottorin vaihtamisesta, joten jos investoit koneeseen, jossa on harjaton leikkuumoottori, se on yleensä halvempaa pitkällä aikavälillä.

Helppo kuljettaa muualle

Huolimatta siitä, että tämä on suuri malli, leikkuri (lukuun ottamatta latausasemaa ja virtalähdettä) painaa vain noin 12 kg. Tämä mahdollistaa sen kuljettamisen toiselle alueelle.

Tärkeimmät turvaominaisuudet

Tämä robottiruohonleikkurin malli on varustettu monilla tärkeillä turvaominaisuuksilla. E1600 pysähtyy välittömästi - ei vain, jos se nostetaan, ajetaan esineeseen tai kaatuu - vaan myös jos kosketat robottiruohonleikkuria aktivoimalla kosketuksen tunnistavan kosketusanturin. Tämä on tärkeä turvaominaisuus, joka useimmista (jopa paljon kalliimmista) robottiruohonleikkureista puuttuu kokonaan.

Muista, että jos nurmikollasi on sähkömagneettisia häiriöitä esimerkiksi sähkökaapelista tai maalämpöpumpusta, saatat joutua vetämään reunalankaa näiden alueiden ympäriltä, jotta robotti ei luota rajauskaapelin kenttään.

Tämä sisältyy hintaan

Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen: 100 metrin erotinkaapeli, 100 kiinnitystappia rajauskaapeliin, 10 liitosliitäntää erotinkaapeliin, 4 ylimääräistä pidiketerää, latausasema ja virtalähde. Muita rajauskaapeleita ja kiinnitystappeja on saatavana lisävarusteina kaupasta (katso oikea reuna).

Rajauskaapelin ulkohalkaisija: 2,1 mm
Rajakaapelin johtimen pinta-ala: 0,5 mm²

WiFi-tuki

Lyfco E1600:ssa on WiFi-tuki. Sen avulla voit hallita E1600:aa matkapuhelimella sovelluksella (iPhone ja Android), etkä tarvitse erillistä kaukosäädintä. Sovelluksesta voit hallita mukavasti useimpia robotin toimintoja ja asetuksia. Leikkaa ruoho TV-sohvalta tai sängystä!

Helppo asentaa

Robottiruohonleikkureiden Lyfco E1600 asennus on hyvin yksinkertaista. Rajakaapelin vetämisen (ei tarvitse haudata) ja latausaseman sijoittamisen lisäksi robottiruohonleikkuri on valmis käytettäväksi suoraan laatikosta.

Sisäänrakennettu salamasuojaus

Robottiruohonleikkurit ovat erityisen alttiita salamaniskuille, koska maassa on rajakaapeli, joka valitettavasti myös ohjaa jännitteen latausasemalle. Tämän vuoden malleissa Lyfco-robottiruohonleikkurissa laturiin on nyt rakennettu ainutlaatuinen salamasuoja, joka lisää mahdollisuuksia selviytyä lähellä olevasta salamaniskusta. Huomaa, että salamasuojaus ei suojaa robottia suoralta osumalta.

Takuu

Outl1.se myydä robottiruohonleikkureita 1 vuoden takuulla.

Pikafaktat

  • Nurmikolle 2600 m² asti
  • Tehokas 6,6 Ah 24 V litiumakku
  • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
  • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella
  • Toimii jopa 3 tuntia latauksella

Tekniset tiedot

Merkki Lyfco
Mallinimi E1600 WiFi
LED-näyttö Kyllä
Kaukosäädin Ei
Nimellisteho 85 W
Melutaso 1m etäisyys 60(dBA)
Nettopaino ilman pakkausta 18 kg
Leikkuuala (latausta kohti) 800 m² ± 20%
Suurin nurmikon koko 2600 m² ± 20%
Virtuaalilangan maksimipituus 600 m
Latausaseman koko 78 x 50 x 17 cm (P x L x K)
Leikkuuterien lukumäärä 4
Leikkuukorkeus 2,5-5,5 cm
Leikkuuleveys 28 cm
Leikkausnopeus 35 m/min
Leikkuuterän pyörimisnopeus 3000 rpm
Max kaltevuus 30 astetta
Työaika yhdellä latauksella Jopa 3 tunti
Paristotyyppi Litium
Akun kapasiteetti 6,6 Ah
Akku - latausaika 3 tuntia
Sadetunnistin Kyllä
Automaattinen lataus Kyllä
Nostoanturi Kyllä
Kiertotunnistin Kyllä
Elektroninen kompassi Kyllä
Paineanturi Kyllä
Iskutunnistin Kyllä (edessä ja sivuilla)
Kosketusanturi Kyllä
Salasanasuojattu Kyllä
Mukana virtuaalijohto 100 m
Mukana tarvikkeet 100 m rajauskaapeli (virtuaalijohto), 100 kiinnitysmerkkiä rajauskaapelille, 10 jatkoliitintä rajauskaapelille, 4 ylimääräistä leikkuuterää, latausasema, verkkosovitin
Harjaton leikkausmoottori Kyllä
Vedenpitävä Kyllä (yläpuoli)
Ultraäänianturit Ei

Tuotetiedot

EAN 7333421007284
Valmistajan tuotenumero 105-2-95
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja