Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

 • 21

  %

Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi

1 / 10

Robottiruohonleikkuri 800m² - Lyfco E1200 WiFi

469

-21%

595 €
Helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri 800 m²: lle WiFi-sovelluksella Lyfco E1200 on uusi talousmalli, joka on kehitetty suositusta sisarmallistaan E1750/E1800. Suurin ero on, että se on kooltaan hieman pienempi ja sillä on pienempi leikkauskapas
 • Nurmikolle 800 m² asti
 • Tehokas 2,2 Ah 24 V litiumakku
 • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
 • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella
Lue lisää

Helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri 800 m²: lle WiFi-sovelluksella

Lyfco E1200 on uusi talousmalli, joka on kehitetty suositusta sisarmallistaan E1750/E1800. Suurin ero on, että se on kooltaan hieman pienempi ja sillä on pienempi leikkauskapasiteetti. Huolimatta siitä, että se on taloudellinen malli, se pystyy käsittelemään jopa 800 m²: n nurmikoita, mikä on enemmän kuin useimmat muut tämän hintaluokan robottiruohonleikkurit pystyvät käsittelemään. 800 m² leikkuukapasiteettia riittää monille normaalikokoisille huvilan nurmikoille.

E1200 on myös varustettu useilla edistyneillä ominaisuuksilla, jotka löytyvät huomattavasti kalliimmista robottiruohonleikkureista, kuten WiFi-sovellus, reunaleikkuu, automaattinen ympyränleikkuu paksun ruohon tapauksessa jne.

Helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri

E1200 on erittäin helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri - täydellinen niille, jotka eivät ole niin kiinnostuneita tekniikasta, mutta haluavat silti mukavan nurmikon koko kesän. Suurin osa robotista käsittelee sitä täysin automaattisesti, ja yleisimmät toiminnot ovat selkeässä paneelissa, jossa on vain kolme yksinkertaista painiketta: Aloita leikkaaminen, Pysäytä ja Siirry latausasemalle. Sinun ei tarvitse käyttää monimutkaisia valikoita!

Jos haluat tehdä edistyneempiä asetuksia ja säätöjä, kuten leikata vyöhykkeitä jne., Käytä helppokäyttöistä WiFi-sovellusta matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Siellä voit tehdä kaikki asetukset, jotka yleensä löytyvät vain huomattavasti kalliimmista robottiruohonleikkureista.

E1200 leikkaa jopa 1 tunnin yhdellä latauksella ja pystyy käsittelemään jopa 800 m²:n nurmikoita. Sovelluksessa voit asettaa ruohonleikkurin leikkaamaan esimerkiksi 4 tuntia. Robotti palaa sitten noin tunnin kuluttua lataukseen (latausaika noin 1,5 tuntia) ja jatkaa sitten leikkaamista automaattisesti. Tätä toistetaan, kunnes leikkausaika on tullut halutuksi, esimerkiksi 4 tuntia.

Veitsilevy pyörii erittäin nopeasti Lyfco E1200: ssa. Tämän ansiosta robotti voi liikkua nopeammin kuin useimmat robottiruohonleikkurit nurmikon poikki ja leikata nurmikon sekä nopeasti että siististi.

Monet hienovaraisuudet ja uusin tekniikka

Robottiruohonleikkuri voidaan ohjelmoida niittoon valittuina päivinä ja vuorokaudenaikoina. Nurmikko voidaan jakaa viiteen eri leikkuuvyöhykkeeseen eri ohjelmilla. Uuden reunanleikkuutekniikan avulla voit asettaa, miten Lyfco E1200: n tulisi toimia reunoja pitkin - joko leikata reunan viereen tai juuri reunan yli, jotta ruohonterät eivät jää taakse. Lyfco E1200 on myös varustettu uusilla pyörillä, mikä tarkoittaa, että se saa erittäin hyvän otteen sekä märillä että kaltevilla nurmikoilla.

Leikkaa niin hiljaa, että se on tuskin kuultavissa

Lyfco E1200 on erittäin hiljainen, ja siitä kuuluu vain heikko shhhh-ääni nurmikolla työskennellessä verrattuna useisiin kalliimpiin merkkeihin, jotka kuulostavat huomattavasti enemmän. Näin voit antaa E1200: n leikata illalla tai yöllä häiritsemättä naapureita.

Monet ihmiset eivät ajattele, että pari dB on erittäin tärkeä melutasossa, koska dB-asteikko ei ole lineaarinen vaan logaritminen. Vain 3 dB:n desibelilisäys vastaa sitä, että äänenvoimakkuus on kaksi kertaa suurempi. 10 dB: n ero tarkoittaa täyttä 10 kertaa korkeampaa melutasoa. Joten robottiruohonleikkuri, jonka melutaso on 70 dB, kuulostaa jopa 10 kappaletta Lyfco E1200: ta 60 dB: n melutasolla!

Leikkaa ruoho pois uudella niittotekniikalla

E1200 on varustettu uusimmalla leikkaustekniikalla. Leikkaus tehdään veitsenterävillä (kirjaimellisesti) vapaasti roikkuvilla veitsen terillä, jotka on asennettu pyörivän levyn reunaan, jossa terät pidetään keskipakovoimalla. Tämä aiheuttaa ruohon leikkaamisen pois - ei pudonnut pois. Tuloksena on erittäin sileä leikkauspinta jokaisella yksittäisellä ruohonterällä, mikä stimuloi nurmikon hyvinvointia ja kasvua. Samanlaisia tekniikoita löytyy muiden valmistajien premium-segmentistä malleista, jotka maksavat yli kaksi kertaa enemmän kuin Lyfco E1200.

Leikkuukorkeutta voidaan säätää välillä 2,5 - 5,5 cm. Leikkuuleveys on 18cm.

Helppo kuljettaa muualle

Huolimatta siitä, että tämä on tehokas robottiruohonleikkuri, leikkuri (lukuun ottamatta latausasemaa ja virtalähdettä) painaa vain noin 6 kg. Tämä mahdollistaa sen kuljettamisen toiselle alueelle.

Tärkeää asennettaessa

Muista, että jos nurmikollasi on sähkömagneettisia häiriöitä esimerkiksi sähkökaapelista tai maalämpöpumpusta, saatat joutua vetämään reunalankaa näiden alueiden ympäriltä, jotta robotti ei luota rajauskaapelin kenttään.

Tämä sisältyy hintaan

Paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen: 100 m erotinkaapeli, 100 kiinnitystappia erotinkaapeliin, 10 liitosliitäntää erotinkaapeliin, 3 ylimääräistä pidiketerää, virtalähde ja latausasema. Lisärajauskaapeleita ja kiinnitystappeja on saatavana lisävarusteina.

Rajauskaapelin ulkohalkaisija: 2,1 mm
Rajakaapelin johtimen pinta-ala: 0,5 mm²

WiFi-tuki - sovelluksella Android / IOS: lle

Lyfco E1200:ssa on WiFi-tuki. Sen avulla voit hallita Lyfco E1200 -laitettasi matkapuhelimesta sovelluksella (iPhone ja Android), etkä tarvitse erillistä kaukosäädintä. Sovelluksesta voit kätevästi hallita kaikkia robotin toimintoja ja asetuksia. Leikkaa ruoho TV-sohvalta tai sängystä!

Helppo asentaa

Robottiruohonleikkureiden Lyfco E1200 asennus on hyvin yksinkertaista. Rajakaapelin vetämisen (ei tarvitse haudata) ja latausaseman sijoittamisen lisäksi robottiruohonleikkuri on valmis käytettäväksi suoraan laatikosta.

Sisäänrakennettu salamasuojaus

Robottiruohonleikkurit ovat erityisen alttiita salamaniskuille, koska maassa on rajakaapeli, joka valitettavasti myös ohjaa jännitteen latausasemalle. Tämän vuoden malleissa Lyfco-robottiruohonleikkureissa latausasemaan on nyt rakennettu ainutlaatuinen salamasuoja, joka lisää mahdollisuuksia selviytyä lähellä olevasta salamaniskusta. Huomaa, että salamasuojaus ei suojaa robottia suoralta osumalta.

Takuu

Outl1.se myydä robottiruohonleikkureita 1 vuoden takuulla.

Pikafaktat

 • Nurmikolle 800 m² asti
 • Tehokas 2,2 Ah 24 V litiumakku
 • Markkinoiden hiljaisimpia (<60 dB)
 • WiFi-tuki - ohjaa leikkuria mobiilisovelluksella

Tekniset tiedot

Merkki Lyfco
Mallinimi E1200 WiFi
LED-näyttö Ei
Kaukosäädin Ei
Nimellisteho 75 W
Melutaso 1m etäisyys 60(dBA)
Nettopaino ilman pakkausta 12 kg
Leikkuuala (latausta kohti) 200 m² ± 20 %
Suurin nurmikon koko 800 m² ± 20 %
Virtuaalilangan maksimipituus 200 m
Latausaseman koko 44 x 48 x 15 cm (P x L x K)
Leikkuuterien lukumäärä 3
Leikkuukorkeus 2,5-5,5 cm
Leikkuuleveys 18 cm
Leikkausnopeus 35 m/min
Leikkuuterän pyörimisnopeus 3200 rpm
Max kaltevuus 20 astetta
Työaika yhdellä latauksella Jopa 1 tunti
Paristotyyppi Litium
Akun kapasiteetti 2,2 Ah
Akku - latausaika 1,5 tuntia
Sadetunnistin Kyllä
Automaattinen lataus Kyllä
Nostoanturi Kyllä
Kiertotunnistin Kyllä
Elektroninen kompassi Kyllä
Paineanturi Ei
Iskutunnistin Kyllä (edessä ja sivuilla)
Kosketusanturi Ei
Salasanasuojattu Kyllä
Mukana virtuaalijohto 100 m
Mukana tarvikkeet 100 m rajauskaapeli (virtuaalijohto), 100 kiinnitysmerkkiä rajauskaapelille, 10 jatkoliitintä rajauskaapelille, 3 ylimääräistä leikkuuterää, latausasema, verkkosovitin
Harjaton leikkausmoottori Ei
Vedenpitävä Kyllä (yläpuoli)
Ultraäänianturit Ei

Tuotetiedot

EAN 7333421007321
Valmistajan tuotenumero 105-2-99
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja