Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sähkökattila Mini MP6 G2 Värmebaronen Sis., Ulkolämpötilansäätö ja Anturi

1 / 1

Sähkökattila Mini MP6 G2 Värmebaronen Sis., Ulkolämpötilansäätö ja Anturi

1180 €

-16%

Rek pris. 1398 €
Täydellinen seinälle asennettava minikattila lämmitysjärjestelmiin. Kattilaan kuuluu paisuntasäiliö, kiertovesipumppu, varoventtiili, termostaatti, ylikuumenemissuoja, ohitusventtiili ja tyhjennysventtiili. Kokonaisteho on 6 kW. Kattila toimii kahdel
Lue lisää
Täydellinen seinälle asennettava minikattila lämmitysjärjestelmiin. Kattilaan kuuluu paisuntasäiliö, kiertovesipumppu, varoventtiili, termostaatti, ylikuumenemissuoja, ohitusventtiili ja tyhjennysventtiili. Kokonaisteho on 6 kW. Kattila toimii kahdella teholla, vastaavasti 3 ja 6 kw. Kattilassa on valkoinen pyöristetty muovikansi. Kykenee lämmittämään 110-150 neliömetriä.
Siitä lähtien, kun MP6 on otettu käyttöön, siitä on tullut arvostettu ja suosittu. Monet käyttävät niitä lattialämmitykseen laajennuksissa ja kasvihuoneissa, toiset ovat löytäneet helpon tavan lämmittää kesämökiä tai vaikka autotallia.
Lattialämmityksessä on etuna erilliset lämmitys- ja käyttöveden järjestelmät, koska kuuman veden lämpötila ei riipu lattialämmitysjärjestelmän lämpötilasta (normaalisti 25-40 ° C).
Värmebaronen minikattilassa MP6 on pienet ulkomitat ja se on siksi helppo sijoittaa. Kansi on huomaamaton. Kattila toimitetaan täysin valmiina, vain vesi ja sähkö on kytkettävä, sitten se on käyttövalmis. Kattilan teho (6 kW) vastaa suunnilleen lämmitystarpeita jopa 110-150 m² asuintilaa, riippuen eristämisestä ja tuuletuksesta. Kattilaa ohjataan sisäänrakennetulla termostaatilla.
Lisätarvikkeet
MP6
RSK 6203786
Vaihdettava:
3 kW
6 kW

Tuotetunnus (SKU): 6203834

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .