SOEHNLE ilmanpuhdistin AIRFRESH CLEAN 300 - 30M2

SOEHNLE ilmanpuhdistin AIRFRESH CLEAN 300 - 30M2
Lähetä ystävälle

-15%

€ 135
Ovh. € 159
alk 6 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 työpäivää

Tuotteen myy O2Health

Lisää kauppiaalta O2Health O2Health on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta O2Health . Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Pöly, siitepöly, bakteerit, kaasut - emme voi nähdä eikä usein haista mitä hengitämme. Puhdas ilma on kuitenkin erittäin tärkeä terveydellemme - etenkin kaikille, jotka kärsivät allergioista. Soehnlellä on ratkaisu: Soehnle Airfresh Clean 300 poistaa tehokkaasti 99,2% kaikista allergeeneista ja haitallisista aineista, jotka ovat enintään 3,0 μm ilmasta. Ilmanpuhdistin Airfresh Clean 300 on ECARF-sertifioitu (European Center for Allergy Research Foundation). Kolmansuodatinjärjestelmä esisuodattimella, EPA-suodattimella ja aktiivihiilisuodattimella poistaa tehokkaasti monet hiukkaset, kuten talopölyn, siitepölyn, bakteerit, talon pölypunkit, hienon pölyn, virukset ja jopa epämiellyttävät hajut ja kaasut. Lisäkytkettävä ultraviolettivalo tuhoaa myös suodatetun ilman bakteerit. Tämä luo ilmaa, jossa voit hengittää vapaasti - ilman vetisiä silmiä, ilman yskää, ilman hengitysvaikeuksia.


Puhdistuksen jälkeen puhdas ilma puhalletaan tasaisesti takaisin huoneeseen - ja puhallus on miellyttävän pehmeää, joten se ei häiritse myöskään makuuhuonetta. Airfresh Clean 300 imee jopa 170 kuutiometriä ilmaa tunnissa. Ilmanpuhdistin puhdistaa ilman olohuoneessa tai makuuhuoneessa, jonka koko on 20 m2, enemmän kuin kolme kertaa tunnissa. Kolme asetusta ja ajastin 2, 4 ja 8 tunnin esivalinnalla antavat sinulle mahdollisuuden asettaa ilmanpuhdistuksen kesto ja voimakkuus henkilökohtaisten toiveidesi mukaan. Yötilassa ilmanpuhdistin toimii jatkuvasti ilman valaistusta, joten voit nukkua häiriöttömästi. Suodattimen vaihtoosoitin ilmaisee, milloin suodatin on vaihdettava, jotta tiedät aina, että järjestelmä on optimaalinen ilman puhdistamiseksi.


Kolmivaiheinen suodatinjärjestelmä (esisuodatin / EPA-suodatin / aktiivihiilisuodatin) poistaa jopa 99,5% kaikista hiukkasista, korkeintaan 3,0 μm ilmasta

Erikseen lisäkytkettävä ultraviolettivalo (UV-C-valo) bakteerien tuhoamiseksi

Suurin joustavuus kosteuden kuljettamisen ohjaamisessa 3 asennon ansiosta

Yötila valaistus pois päältä

Vaihdettava suodatin suodattimen vaihtoosoittimella - puhdista ilma jatkuvasti

Ihanteellinen, jos kärsit allergioista: ECARF (Euroopan allergiatutkimuskeskus) on arvioinut tämän ilmanpuhdistimen soveltuvan hyvin allergioihin

Optimaalinen ilmanpuhdistus jopa 30 m²: n tiloihin

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 25 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 13 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »