Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Täydellinen teräsallaspaketti (haudattu ja itsekantava)
Täydellinen teräsallaspaketti (haudattu ja itsekantava)

1 / 2

Täydellinen teräsallaspaketti (haudattu ja itsekantava)

10900 €

-16%

Rek pris. 12990 €
Tämä hinta koskee uima-altaan pakettia (STEELPRIME), jonka mitat ovat: (pituus) 6 m x (leveys) 3 m x (syvyys) 1,5 m.Suosittu itsekantava teräsallas, 100 mm: n lämpöeristys (Cellplast).Toimitetaan kokonaisena pakkauksena, jossa on teräsrunko, lämpöeri
Lue lisää

Tämä hinta koskee uima-altaan pakettia (STEELPRIME), jonka mitat ovat: (pituus) 6 m x (leveys) 3 m x (syvyys) 1,5 m.


Suosittu itsekantava teräsallas, 100 mm: n lämpöeristys (Cellplast).


Toimitetaan kokonaisena pakkauksena, jossa on teräsrunko, lämpöeristys, altaan vuoraus, kulmaportaat, muuntajalamppu, hohtopaketti, kytkin ja letkupaketti. Se sisältää myös ensiluokkaisen suodatinpaketin, jossa on hiekkasuodatin ja uima-altaan pumppu. Altaamme valmistetaan EU: ssa.

Tämä tarjous on voimassa 10. toukokuuta 2021 tai niin kauan kuin varastoa riittää. Meillä on myös uima-allaspaketteja koossa 7 x 4 metriä ja 8 x 4 metriä. Helgaveltrappa on saatavana lisävarusteena.


Teräsaltaallamme saat vankan ja vakaan altaan, jossa on kovat ja sileät uima-altaan seinät, jotka eivät taipu. Täydellinen niille, jotka haluavat uida pitkiä ja ottaa askeleen seinää vasten. Vahvoissa kehyksissä on säädettävät tuet, jotka tekevät kokoonpanosta helpon ottelun! Teräsaltaiden avulla saat suorat ja hienot viivat ja rungon, joka seisoo tukevasti, vaikka allas tyhjennettäisiin huoltoa varten.


Tämä tekniikka syntyi ajatuksesta ja tarpeesta saada paljon kovempi, halvempi ja ympäristöystävällisempi uima-allas. Sen tulisi olla helppoa ja nopeaa asentaa uima-allas, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Altaiden helposti koottavalla rakenteella on täysi 25 vuoden takuu, ja se on täysin ruostumaton ylhäältä alas. Uima-allas on saatavana esim .: Skimmer, Overflow, Infinity tai Mirror. Teräsaltaissamme ei ole mitään mahdotonta. Altaat on valmistettu patentoidulla moduulijärjestelmällä (STEELPRIME), ja paneelit on valmistettu uusimman sukupolven galvanoidusta erikoisteräksestä, mikä mahdollistaa kaikenlaisten korkealaatuisten julkisten ja yksityisten altaiden toteuttamisen. Tarjoamme yksinkertaisesti paremman vaihtoehdon kuin markkinoilla olevat perinteiset betonirakenteet ja esivalmistetut kuitualtaat.


MERKINTÄ! ASENNUS EI SISÄLTY


Hintakoko 7 x 4 x 1,50 m - 99900 kruunua (järjest. 139000 kruunua)

Hintakoko 8 x 4 x 1,50 m - 109 900 SEK (tilaus 149 000 SEK)

Hintakoko 10 x 5 x 1,50 m - 111900 kruunua (tilattu 159000 kruunua)

Oma hinta - tarjous (sähköposti: info@poolxpress.se)


Toimitamme teräsaltaat useimmissa muodoissa ja kooissa!


TEKNINEN KÄSIKIRJA: https://bit.ly/2PTMoKV

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita