Palaa ylös
TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen
TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen
TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen

1 / 3

TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen

231
TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen Hallitse hengittämääsi ilmaa ja muuta ilmakehää parempaan suuntaan. Teslan ilmanpuhdistin 3 huolehtii hyvinvoinnistasi, suojaa rakkaidesi terveyttä ja auttaa sinua ottamaan vastuu
Lue lisää

TESLA Air 6 ilmanpuhdistin, 3 nopeusasetusta, Hepa, Wi-Fi, valkoinen

Hallitse hengittämääsi ilmaa ja muuta ilmakehää parempaan suuntaan. Teslan ilmanpuhdistin 3 huolehtii hyvinvoinnistasi, suojaa rakkaidesi terveyttä ja auttaa sinua ottamaan vastuun työympäristöstäsi ja asuinympäristöstäsi.


PUHTAAMPAA ILMAA, PAREMPI ELÄMÄ

Hengitä puhtaassa ilmassa, hengitä helpommin. Teslan ilmanpuhdistimien kantama on jopa 36 m2 ja ne varmistavat, että hengittämäsi ilma on täysin raikasta ja puhdasta. Heti kun rakkaasi tulevat huoneeseen, he tuntevat myös eron.


ILMA, JOHON VOIT LUOTTAA

Teslan sisäänrakennettujen ilmanlaatuantureiden avulla voit jatkuvasti seurata nykyisiä ilmansaasteita käyttämällä väriä muuttavia LED-kuvakkeita, jotka perustuvat laajalti käytettyihin ilmanlaatuindeksin (AQI) arvoihin.


YKSINKERTAINEN, ÄLYKÄS, TYYLIKÄS

Teslan ilmanpuhdistimet ovat paikka, jossa teknologia ja älykäs muotoilu kohtaavat. Ja sen korkea suorituskyky voidaan todistaa: riittää, kun tarkistat CADR (Clean Air Delivery Rate) -arvot. Mietitkö, kuinka paljon puhdistettua ilmaa se tuottaa ja kuinka nopeasti? Se tekee 300 m3 tunnissa.


PUHDAS TEKNIIKKA KÄSILLÄ

Tarvitset vain Wi-Fi:n - ja saat raitista ilmaa. Kirjaimellisesti.

Kytke ilmanpuhdistin päälle missä ja milloin tahansa älykkään sovelluksen avulla.


PIDÄ HUOLTA ILMASTA, HUOLEHDI TERVEYDESTÄ

Onko hengittämäsi ilma liian kuivaa? Kosteuttaa sitä ja estää kuivuutta, joka aiheuttaa monia ärsytyksiä ja hengitysvaikeuksia. Pidätkö kosteuden mukavalla tasolla vai hengitätkö raitista ilmaa? Sinun ei tarvitse valita - Teslan ilmanpuhdistimen kostutusvaihtoehdoilla saat molemmat.


TUNNE TULOKSET

Teslan suodatus on suunniteltu terveydellesi. Aktiivihiilellä varustettu HEPA-suodatin poistaa jopa 99,95% ilmansaasteista ja bakteereista. Erilaisten suodatusvaihtoehtojen ansiosta Teslan ilmanpuhdistimet auttavat poistamaan hienoa pölyä, bakteereja, siitepölyä ja muita hiukkasia, joita et halua ympärillesi.


ILMAVA KUUKAUSIA

Sano hyvästit pölylle, siitepölylle ja pienhiukkasille! Teslan ilmanpuhdistussuodatin tallentaa hiukkaset ikuisesti korkealla suodatintehokkuudella, jolloin sinä ja rakkaasi voitte viettää aikaa terveellisemmässä ympäristössä.


Optimaalisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi on suositeltavaa, että suodatin vaihdetaan noin kuuden kuukauden välein. Älä huoli: sinulla on suodattimen muutosindikaattori, joka muistuttaa sinua siitä. Sillä välin voit hengittää helpommin.

Tuotetiedot

EAN 8606018855674
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja