Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

TORD terassilämmitin
TORD terassilämmitin
TORD terassilämmitin

1 / 3

TORD terassilämmitin

249 €
Terassilämmitin ulkokäyttöön. Teräksinen terassilämmitin. Vapaasti sijoitettava terassilämmitin levittää lämmön miellyttävästi ulkotilaan, parvekkeelle, asuntovaunun telttaan tai terassille. Halogeenilämpölamppu lämmittää välittömästi, ja siinä on mi
Lue lisää
Terassilämmitin ulkokäyttöön. Teräksinen terassilämmitin. Vapaasti sijoitettava terassilämmitin levittää lämmön miellyttävästi ulkotilaan, parvekkeelle, asuntovaunun telttaan tai terassille. Halogeenilämpölamppu lämmittää välittömästi, ja siinä on miellyttävä lämpimän valkoinen valo. Lämmittimessä on kolme lämpötilaa. Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja. Terassilämmittimessä on 1,9 metrin maadoitettu johto ja pistoke. Osittain koottava. Kokoamisohje mukana.

Huomaa, että terassilämmitin lämpenee erittäin kuumaksi. Valvo lämmittimen läheisyydessä liikkuvia lapsia ja lemmikkieläimiä. Paloturvallisuussyistä varmista, että lämmittimen ympärillä on riittävästi tyhjää tilaa.

Materiaali: terästä.
Koko: Korkeus 205 cm, ø 57 cm.
Jännite: 220-240 V, 50 Hz.
Teho: 900 W/1200 W/2100 W.
Vinkki: Terassilämmitin pidentää parvekkeen tai terassin käyttöaikaa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .