Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

TRYGGVE terassilämmitin
TRYGGVE terassilämmitin
TRYGGVE terassilämmitin
TRYGGVE terassilämmitin

1 / 4

TRYGGVE terassilämmitin

299 €
Terassilämmitin ulkokäyttöön. Teräksinen terassilämmitin. TRYGGVE lämmittää miellyttävästi ja siinä on LED-valot, joissa on 16 eri väriä, sekä sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin. Vapaasti sijoitettava terassilämmitin levittää lämmön miellyttävästi ul
Lue lisää
Terassilämmitin ulkokäyttöön. Teräksinen terassilämmitin. TRYGGVE lämmittää miellyttävästi ja siinä on LED-valot, joissa on 16 eri väriä, sekä sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin. Vapaasti sijoitettava terassilämmitin levittää lämmön miellyttävästi ulkotilaan, parvekkeelle, asuntovaunun telttaan tai terassille. Halogeenilämpölamppu lämmittää välittömästi sekä valaisee miellyttävästi. Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja. LED-valoja ja kaiutinta ohjataan mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Terassilämmittimessä on 1,9 metrin maadoitettu johto ja pistoke.

Huomaa, että terassilämmitin lämpenee erittäin kuumaksi. Valvo lämmittimen läheisyydessä liikkuvia lapsia ja lemmikkieläimiä. Paloturvallisuussyistä varmista, että lämmittimen ympärillä on riittävästi tyhjää tilaa.

Materiaali: terästä.
Koko: Korkeus 132 cm, ø 25 cm.
Jännite: 220-240 V, 50 Hz.
Teho: 1500 W.
Vinkki: Terassilämmitin pidentää parvekkeen tai terassin käyttöaikaa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita