Palaa ylös
Värinokkonen Rococo Mix 10 siemenet

1 / 1

Värinokkonen Rococo Mix 10 siemenet

4,90 €
Rococo tarjoaa upean väriloiston - sen kauniit, erimuotoiset ja moniväriset lehdet sopivat koristeeksi asuntoon, parvekkeelle tai kukkapenkkiin. Upeat Rococo-lehdet ovat kananmunanmuotoisia, ja niiden reunoja koristavat pyöristetyt hammaskuviot. Jo
Lue lisää

Rococo tarjoaa upean väriloiston - sen kauniit, erimuotoiset ja moniväriset lehdet sopivat koristeeksi asuntoon, parvekkeelle tai kukkapenkkiin.

Upeat Rococo-lehdet ovat kananmunanmuotoisia, ja niiden reunoja koristavat pyöristetyt hammaskuviot. Jokaisessa lehdessä on vähintään kaksi väriä, jotka ovat yleensä kontrastivärejä - ne voivat olla vihreän, vaaleanpunaisen, punaisen, keltaisen, ruskean ja violetin eri sävyjä.


Korkeus: 25-35 cm

Siementen lukumäärä: 10 kpl


Värinokkonen viihtyy sekä sisällä kodissasi että ulkona puutarhassasi. Kasvit viihtyvät parhaiten ilmavassa, huokoisessa ja hyvin vettä läpäisevässä maaperässä. Värinokkosen lehtiä on typistettävä, jotta niistä tulee tuuheita. Nypi kukkanuput pois kaksi lehtiparia alaspäin säilyttääksesi lehtien värin pidempään. Jos kasvit ovat puutarhassa, ne viihtyvät parhaiten puolivarjoisalla paikalla, eivätkä ne kestä pakkasta.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja