Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen
Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen
Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen
Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen
Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen
Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen

1 / 6

Vedenpitävä sähköaita koiran koulutukseen

83,05 €

-23%

Rek pris. 107,96 €
Tekniset tiedot: Tuote: Koiran E-aidan turvallinen järjestelmän koulutuspanta Materiaali: Muovi ja metalli Kuusi ominaisuutta? 1. Stealth-ympäristönsuojelu - johdot on haudattu maahan, eivät vie paikkaa, eivät vaikuta ulkonäköön, antavat koiralle ene
  • Training Collars
Lue lisää
Tekniset tiedot:Tuote: Koiran E-aidan turvallinen järjestelmän koulutuspanta
Materiaali: Muovi ja metalli

Kuusi ominaisuutta? 1. Stealth-ympäristönsuojelu - johdot on haudattu maahan, eivät vie paikkaa, eivät vaikuta ulkonäköön, antavat koiralle enemmän vapautta. Progressiivinen sävyn stimulaatio - Kun koira lähestyy rajaa, kuuluu ensin varoitusääni. Jos jatkat lähestymistä, järjestelmä antaa pienen vaikutuksen. 3, pulssin suhteellinen stimulaatio - ihmisen korkean teknologian suunnittelu, tärinän voimakkuus riippuu koiran etäisyydestä lähellä rajaviivaa, sitä lähempänä koira on rajaviivaa , sitä suurempi tärinän voimakkuus. 4, sisäänrakennettu nopeudenilmaisin - mitä nopeammin koira liikkuu, sitä korkeampi intensiteetti on.

5, laaja valikoima hallintaa - jopa 5000 neliömetriä, vastaa jalkapallokenttää, on niin iso, ja vaihteleva alue, melko joustava.

6. Turvallinen ja luotettava - Kun maahan upotetut johdot ovat vaurioituneet, langan vaurioilmaisin antaa voimakkaan varoituksen ja vilkkuu. Ja muuntimen salamansuojalaite voi välttää salamaniskut. Ominaisuudet:


1. Peittoalue on 100% muokattavissa 1,2 hehtaarin kokoiseen 5000 neliömetriin asti. Ft. Hauta vain lanka (enintään 1000 jalkaa pitkä) määrätyn alueen ympärille mukana olevien kehälippujen kanssa koiran kouluttamisen aloittamiseksi. Lemmikkikaulus sopii koirille, joiden niskakoko on 8-20 tuumaa (pienet / keskikokoiset / suuret / erittäin suuret koirat). ? Kukin kaulus vaihtelee hieman epäherkkyydessä ja etäisyysero voi olla 6-12 tuumaa, mutta se ei vaikuta järjestelmän toimintaan. ? Suorita "Loop Loop -testi" selvittääksesi, onko lähetin vaihdettava vai onko rajoituskaapeli rikkoutunut. Monikaulusjärjestelmä, jossa yksi lähetin voi muodostaa pariliitoksen äärettömän määrän vastaanottimen kauluksia. Kaulusvastaanotin on vedenkestävä ja sateenkestävä. Vastaanotin tarjoaa turvallisen staattisen korjauksen iskun stimulaation, kun lemmikki eksyy varoitusalueelle.


1. progressiivinen sävyke - ensin annetaan varoitusääni ja sitten shokkiärsyke, jos koirasi liikkuu edelleen lähempänä rajaa 2. sykkivä suhteellinen ärsyke - mitä lähemmäksi lemmikkisi pääsee rajaan, sitä voimakkaampi isku on. Kytkin - Varoituksen leveyttä voidaan säätää lähettimen kentänleveyden säätönupilla 4. Audio Wire Break Alarm - Järjestelmän ohjauskeskuksessa on äänihälytys, joka ilmoittaa, jos se havaitsee katkoksen johtimessa tai jos rajajärjestelmää ei ole toimii oikein 5. nopeuden tunnistus läpikulun esto - mitä nopeammin koirasi liikkuu, sitä nopeammin korkeampi voimakkuus annetaan. 6 visuaalinen langan katkaisuhälytys - järjestelmän ohjauskeskus syttyy myös, jos se havaitsee katkoksen johtimessa 7. nopea Irrota liittimet - nopea ja turvallinen kytkentä tai irrotus johtimesta ohjauskeskukseen 8. matalan pariston merkkivalo - kun kauluksen valo on vihreä, se toimii oikein 9. punainen tarkoittaa aikaa pariston vaihtamiseen.


1) Seinälle asennettava lähetin: Lähetin on koko elektronisen järjestelmän keskusohjain. Varmista, että johto on asetettu silmukkaan. 2) Vastaanottimen kaulus: Vastaanotin (kaulus) antaa ensin varoitusäänimerkin ja sitten jatkuvan stimulaation, jos koira yrittää lähestyä langan rajaa. 3) Kuinka järjestelmä asennetaan * Suunnittele suojarakenne * Laske tarvittava johdinmäärä. * Asenna seinälähetin. * Asettele kehäjohdin. * Liitä kehäjohdin seinälähettimeen. * Varmista, että lähetin toimii ongelmitta. * Asenna vastaanotin ja testaa sitten * Asenna rajoituskaapeli ja harjoitusliput. * Asenna kaulapannat koirallesi ja kouluta koiriasi.


• 1 * sisäseinään asennettava lähetin; • 1 * virtapistoke; • 1 / 2/3 * säädettävä vastaanottimen kaulus; • 1/2/3 * 6 voltin paristo kaulukseen; • 1 * 300 metrin rajoituskaapeli; • 2 * Ylimääräiset metallikontaktit; • 20 * harjoitusliput; • 1 * Testilamppu; • 4 * ruuvia; • 1 * Käyttäjän opas.


HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .