Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

vidaXL 3-ovinen Kasvihuone
vidaXL 3-ovinen Kasvihuone
vidaXL 3-ovinen Kasvihuone
vidaXL 3-ovinen Kasvihuone
vidaXL 3-ovinen Kasvihuone

1 / 5

vidaXL 3-ovinen Kasvihuone

67,98 €
Tämä kasvihuone sopii täydellisesti uusille sekä kokeneille puutarhureille. Sen sisällä on tilaa todella monelle kasville ja se sopii upeasti siemenkasvatukseen, vihanneksille tai kasviesi suojaamiseen kylmältä. Kasvihuoneessa on läpinäkyvä vihreä su
Lue lisää
Tämä kasvihuone sopii täydellisesti uusille sekä kokeneille puutarhureille. Sen sisällä on tilaa todella monelle kasville ja se sopii upeasti siemenkasvatukseen, vihanneksille tai kasviesi suojaamiseen kylmältä. Kasvihuoneessa on läpinäkyvä vihreä suoja joka antaa auringonvalon päästä kasveillesi ja kukillesi. Se on UV-suojattu ja kestää pakkasta, tämä minimoi sääolosuhteiden aiheuttamat vahingot. Se on myös repäisynkestävä, periaatteessa rikkoutumaton, tämä tekee siitä upean vaihtoehdon perinteiselle lasi-kasvihuoneelle. Puuterimaalattu runko on todella kestävä mutta silti yllätävän kevyt. Kasvihuoneessa on kolme vetoketju ovea, tämä tekee kulkemisesta sekä ilmastoinnista todella vaivatonta. Asennus on todella helppo, et tarvitse mitään erikoistyökaluja.
  • Mitat: 240 x 90 x 90 cm (P x L x K)
  • Väri: Vihreä
  • Runko: Puuterimaalattu putkiteräs
  • Vihreä repeämätön kangas
  • Tekstiili: Polyvinyylikloridi: 100%
  • SKU:40620
  • EAN:8718475837534
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .