Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla

Ilmainen toimitus
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
vidaXL Automaattinen uima-altaan imuri paristoilla
90,98 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-9 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä uima-altaan imuri sopii täydellisesti puhdistamaan pienet altaat, poreammeet tai isojen altaiden paikallispuhdistukseen. Se on helppokäyttöinen - asetuksia ei tarvita, joten sen voi vain ottaa käyttöön ja alkaa imuroimaan! Imupäässä on kaksi irrotettavaa harjaa ja sisäänrakennettu paristokäyttöinen pumppu, joka luo voimakkaan imun, jolla imuroit kivet, lehdet, hiekan, lian ja muut roskat. Siinä ei ole sotkeutuvia sähköjohtoja tai letkuja. Alumiininen teleskooppivarsi voidaan säätää 130-195 cm välille. Pitkäikäinen verkkosuodatin on helppo puhdistaa ja sen kirkkaasta kannesta näet heti, kun se on täynnä. Suodatin voidaan irrottaa helposti huoltoa varten.
 • Materiaali: alumiini ja muovi
 • Säädettävä varren pituus: 130-195 cm
 • Sisällä irrotettava verkkosuodatin
 • Irrotettava harja
 • Toimii 8 x AA-paristoilla (eivät sisälly tilaukseen)
 • SKU:90509
 • EAN:8718475871378

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .