Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

WOLF-Garten Lapio ASP-D

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

WOLF-Garten Lapio ASP-D

(0)
Kirjoita arvostelu
WOLF-Garten Lapio ASP-D
WOLF-Garten Lapio ASP-D
WOLF-Garten Lapio ASP-D
WOLF-Garten Lapio ASP-D
39 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    3-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja MTD
  • Takuu 10 vuotta
  • Saksalaista laatua vuodesta 1922
Lapio ASP-D WOLF-Gartenilta. Ergonomisesti muotoiltu terävä kärki, jossa on kulma-akseli ja kiinteä D-kahva lujaa, mukavaa työtä varten. Valmistettu Euroopassa.
Terällä on erinomaiset lujuusominaisuudet, joilla on suuri vetolujuus. Lisäksi materiaalilla on korkea kovuus yhdistettynä parempiin kulumisominaisuuksiin verrattuna tavanomaisiin materiaaleihin. Terä on yläosassa, jossa on laaja reuna, joka helpottaa kaivutustyötä.
Varustettu kiinteällä D-kahvalla, joka tarjoaa optimaalisen ohjauksen ja on erittäin kätevä, jos haluat siirtää maaperän massaa kävelyyn. Teräsakseli on vahvistettu kumipinnalla, joka on myös karkea pinnalla liukumisen estämiseksi. Pyöreällä on myös suurempi pituus, joka antaa vähemmän rasitusta takaa ergonomisen työasennon avulla.
Maan kaivamisen tai lapioinnin aikana on tärkeää käyttää työkaluja, jotka pitävät mittauksen ja seisovat kovassa kulumisessa. Se ei kuitenkaan aina ole sama lapio, joka sopii täydellisesti. Siksi WOLF-Gartenissa on lapio kaivutyöhön ja toinen monipuolisempi lapio lapio- tai kasviolosuhteisiin.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.