Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

elscooter navetta / Lasten skootteri ROSA
elscooter navetta / Lasten skootteri ROSA
elscooter navetta / Lasten skootteri ROSA
elscooter navetta / Lasten skootteri ROSA

1 / 4

elscooter navetta / Lasten skootteri ROSA

129 €

-25%

Rek pris. 172 €
Sähköpotkulauta on täydellinen ajoneuvo lapsille, jotka haluavat osallistua monen tunnin hauskanpitoon ja nopeuteen. Tämä skootteri on valmistettu alumiinista ja muovista, ja se on varustettu 5 "PU -pyörillä, jotka sopivat erityisesti käytettäväksi k
  • Sähköinen potkulaukku lapsille
  • Suurin nopeus: 10 km / h
  • Nopea taitto
Lue lisää

Sähköpotkulauta on täydellinen ajoneuvo lapsille, jotka haluavat osallistua monen tunnin hauskanpitoon ja nopeuteen. Tämä skootteri on valmistettu alumiinista ja muovista, ja se on varustettu 5 "PU -pyörillä, jotka sopivat erityisesti käytettäväksi kuivalla säällä ja epätasaisessa maastossa. Skootteria käytetään käsin, mutta sitä tukee 100 W: n apumoottori. ladattava 21,6 V: n litiumioniakku, joka voidaan ladata mukana toimitetulla laturilla 2,5 tuntia ja varmistaa sen jälkeen virta jopa 6 km: n etäisyydellä säästä, maastosta ja käyttäjästä riippuen Skootterimoottori käynnistyy automaattisesti pienellä äänimerkillä, kun se saavuttaa nopeuden 4–6 km / h, jonka jälkeen voidaan käyttää kaasupoljinta. Skootteri on varustettu mekaanisella jarrulla, joka hidastaa ja pysäyttää skootterin välittömästi. Kun skootteria ei käytetä, se voidaan taittaa nopeasti, helposti ja yksinkertaisesti ja ottaa mukaan tien päällä ottamatta paljon tilaa. Tämä Denverin sähköinen skootteri on täydellinen yli 6 -vuotiaille lapsille, joiden enimmäispaino on 50 kg. Joten etsi turvavarusteet ja mene ulos seikkailulla suurella nopeudella.
Tiedot


Tyyppi: Sähköpotkulauta


Malli: Sähkökäyttöinen potkiminen lapsille.


Materiaali: Alumiini ja muovi


Väri: Pinkki


Ikä: 6 vuotta


Enimmäiskuorma: 50 kg


Moottori: 100W


Akku: 21,6 V (2A) - 2000 mAh


Latausaika: 2,5 tuntia


Virta: 230V


Kantama per lataus: 6 km


Suurin nopeus: 10 km / h.


Mitat: 85 x 74 x 13,8 cm


Paino: 5,6 kg

Pikafaktat

  • Sähköinen potkulaukku lapsille
  • Suurin nopeus: 10 km / h
  • Nopea taitto
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .