Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Männän tiiviste Suzuki Quad Sport LT80 Sylinterikansi Kit 1987-2006

1 / 1

Männän tiiviste Suzuki Quad Sport LT80 Sylinterikansi Kit 1987-2006

113,05 €

-5%

Rek pris. 118,80 €
Käyttö: Suzuki 1987 - 2006 LT 80 Paketti sisältää: 1x Sylinteriryhmä, 1x mäntä, 1x Piston Pin, 1x Laakeri, 2x Varmistimet, 1x männässä, 1x kannentiiviste, 1x Sylinteri tiiviste, 4x FREE sylinteri pultit, 4x FREE mutterit, 1x ilmainen laajennus, 1x ti
Lue lisää
Käyttö: Suzuki 1987 - 2006 LT 80 Paketti sisältää: 1x Sylinteriryhmä, 1x mäntä, 1x Piston Pin, 1x Laakeri, 2x Varmistimet, 1x männässä, 1x kannentiiviste, 1x Sylinteri tiiviste, 4x FREE sylinteri pultit, 4x FREE mutterit, 1x ilmainen laajennus, 1x tiiviste Maker takuu tiedot: Kaikki Maxpeedingrods tuotteiden taataan ja takuu altistuu erilaisia ​​esineitä (ellei toisin mainita).

Jos sinulla on ongelma meidän tuote, ota yhteyttä sähköpostilla ensin.

tiedot takuun ovat seuraavat:

Jos tuote vioittuu takuuajan johtuen epäyhtenäistä kanssa toimista, laiminlyönneistä tai väärinkäytöstä tuotteita, sinun täytyy ilmoittaa meille kirjallisesti ja / tai täyttämällä takuuvaadelomakkeeseesi (mukaan lukien kuvaus virhe) ja palauttaa tällaisen tavaroita meille. Tällaisia ​​tavaroita olisi noudatettava paluumuuttoon ja palautetaan valmistajalle testaus- ja tarkastus- ja valmistaja ei järjestä keräämistä tuotteen. Perustui valmistajan mielestä meille annetaan tasapuolisuuden ja resursseja tutkia kaikkia väitteitä takuuta.edellä takuu annetaan meille, jos sinulla ei ole vastuussa mistään virheistä, jotka tapahtuvat kulumisesta, tahallisesta vahingosta, laiminlyönnistä luvattoman käsittelyn, virheellinen asennus tavaroiden sinä ja / tai kolmannelle osapuolelle, epätavallisiin työskentelyolosuhteisiin, laiminlyönti seurata ja / tai tavaroiden valmistajan ohjeiden (suullisesti tai kirjallisesti), väärinkäyttöä tai muuttamista tai korjaaminen tavaroita ilman meidän hyväksyntää.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .