Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Mi Electric Scooter 1S

Ilmainen toimitus
Mi Electric Scooter 1S
Mi Electric Scooter 1S
389 €
Suositeltu hinta: 399 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    2-3 Arkipäivää
    Ilmainen toimitus
  • Myyjä ja toimittaja Min Mobil Borås AB

Seuraa tuotteen hintaa

Xiaomin MI 1S -sähköpotkulaudalla on tyylikäs ja taitettava muotoilu, jonka avulla se voidaan helposti ottaa mukaan lähtiessäsi. 250W moottorin teho yhdistettynä suureen akkuun mahdollistaa jopa 25 km/ h: n nopeuden, kun kantama on 30 kilometriä. Xiaomi MI S1 -sähköpotkulauta vie sinut sujuvasti ja nopeasti A:sta B:hen. Pneumaattiset pyörät ja liukumaton materiaali antavat ainutlaatuisen ajokokemuksen. Ohjaustankoon on asennettu kello, voimakas valo ja älykäs LED-näyttö, joka näyttää nopeuden ja akun tilan. Nopeussäätimen avulla voit helposti nauttia kyydistä samalla, kun skootteri tekee tiensä tasaisella ja vakaalla nopeudella. Turvallisuus on ylhäällä ja skootteri on varustettu suurella jarrulevyllä takana ja oikealla E-ABS-järjestelmällä edessä.

Huomautus: Tuote on asetettu yli 20 km/h:iin, eikä sitä saa käyttää liikenteessä lähtökohtana. Viittaamme Ruotsin liikennevirastoon nykyisten sääntöjen osalta.

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .