Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray

1 / 4

Mi Electric Scooter 3 EU Gray

497 €
Suorituskykyinen sähköpotkulauta liikkuu vaivatta ylämäessäkin Ilmailustandardin vaatimukset täyttävästä alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä ja kevyt käyttää. Materiaali on myös ruostumatonta. Matkat taittuvat nopeasti, sillä skuutti k
Lue lisää

Suorituskykyinen sähköpotkulauta liikkuu vaivatta ylämäessäkin

Ilmailustandardin vaatimukset täyttävästä alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä ja kevyt käyttää. Materiaali on myös ruostumatonta. Matkat taittuvat nopeasti, sillä skuutti kykenee enimmillään 25 kilometrin tuntinopeuteen. Jopa 300 watin teholla (tai 600 watin hetkellisellä enimmäisteholla) suoriutuva harjaton sähkömoottori pärjää myös ylämäessä ja tehoa riittääkin jopa 16 prosentin nousukulmaan.

 

Tehokkaasta akusta riittää virtaa pitkälle

Tehokas 7 650 milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 30 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Kehittyneen akkuteknologian ansiosta akusto osaa asettaa itsensä lepotilaan ollessaan päiväkausia alle 30 prosentin varauksessa. Teknologia suojaa akkua ja pidentää sen käyttöikää.

Turvallisuusstandardien mukainen

Uuden EN 17128:2020 -turvastandardin mukainen sähköpotkulauta on turvallinen käyttää noudatettaessa polkupyöräilijöille määrättyjä liikennesääntöjä.

 

Kestävät renkaat tekevät liikkumisesta huoletonta ja miellyttävää

Sähköpotkulaudan isokokoiset 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat kestävät ajoa ja kulutusta. Jykevien kumipäällysteisten renkaiden ja vahvistetun keskiön ansiosta liikkuminen tuntuu miellyttävältä erilaisilla teillä epätasaisuuksista huolimatta. Rengasmateriaali myös suojaa renkaita tehokkaasti hajoamiselta kohdatessaan esimerkiksi teräviä kiviä.

Turvallista ja pehmeää jarruttamista

Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä. Sen ansiosta skuutti on turvallinen käyttää ja jarrutus tapahtuu pehmeästi. Etupyörässä on lukkiutumaton ABS-E-jarru ja takapyörässä tehokas levyjarru. Sähköpotkulauta osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen laitteen käyttövoimaksi.

 

Kulkee helposti mukana

Edeltävää mallia kevyempi skuutti on vain 13,2 kilogramman painoinen. Keveytensä ansiosta sähköpotkulauta on vaivaton nostaa vaikkapa auton tavaratilaan tai kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa. Näin se on myös helposti kannettava. Pienikokoinen sähköpotkulauta onkin helppo ottaa mukaan toimistolle tai kotiin.

Näyttävä moderni muotoilu on ilo silmälle

Tyylikkäästi muotoiltu sähköpotkulauta näyttää ja tuntuu hyvältä. Ohjaintanko kaasu- ja jarruvipuineen takaa luonnollisen ja miellyttävän ajo-otteen. Skuutin tarkasta LED-näytöstä näkee selkeästi laitteen tärkeimmät tiedot, kuten akun latauksen ja kulkunopeuden.

Vaivaton ladata

Sähköpotkulauta on nopea, turvallinen ja helppo ladata tavallisesta pistorasiasta. Tämän ansiosta sähköpotkulauta on helppo pitää aina ajovalmiina lähes missä tahansa.


Lisää hallittavuutta Mi Home -puhelinsovelluksella

Skuutin eri ominaisuuksia voidaan helposti hallita älypuhelimella ilmaisella Mi Home -sovelluksella. Sen avulla voidaan seurata vaikkapa skuutin virrankulutusta, kokonaismatkaa ja nopeutta. Lisäksi sovelluksella voidaan päivittää skuutin laiteohjelmisto. Yhteys puhelimen ja sähköpotkulaudan välillä muodostetaan langattomalla Bluetooth-tekniikalla.0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä