Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

MyNordic MK13 - Sähkö skootteri

1 / 1

MyNordic MK13 - Sähkö skootteri

499 €
MyNordic MK13 -sähköpotkulauta on turvallinen ja tukeva sähköpotkulauta, joka on suunniteltu tekemään liikenteestä A-B: ltä sekä hauskaa että tehokasta. MK13 on varustettu suurella 7,8 Ah: n akulla, 350 W: n moottorilla (suurin teho 700 W) ja renkai
Lue lisää

MyNordic MK13 -sähköpotkulauta on turvallinen ja tukeva sähköpotkulauta, joka on suunniteltu tekemään liikenteestä A-B: ltä sekä hauskaa että tehokasta. MK13 on varustettu suurella 7,8 Ah: n akulla, 350 W: n moottorilla (suurin teho 700 W) ja renkailla, joissa ei ole puhkeamista. Tämän lisäksi mallissa on iskunvaimentimet, jotka lisäävät mukavuutta.
MK13 on CE-sertifioitu ja täyttää kaikki sähkökomponentteja ja akkustandardeja koskevat vaatimukset Ruotsissa.
SMART-näyttö ja ajovalot


MyNordic MK13 on varustettu tyylikkäällä älynäytöllä, jossa on nopeusmittari ja muuta hyödyllistä tietoa. Samalla MK13: ssa on kaunis ajovalaisin, joka loistaa hyvin ja näyttää esteettisesti hyvältä. Skootterinäytöissä sinulla on täydellinen yleiskatsaus akun varaustasosta, nopeustilasta ja nopeudesta. Tämä auttaa antamaan kuljettajalle turvallisemman liikenteen hallinnan avulla.
Sovellus


MK13: lla on oma matkapuhelimeen ladattu sovellus, joka näyttää hyödyllistä tietoa, mukaan lukien kantama, nopeus, virheilmoitukset ja paljon muuta. Sovellus tarjoaa ylimääräistä turvallisuutta, tarkistamalla nopeasti virheet ja akun prosenttiosuuden, teet järjestelyt parhaan mahdollisen ajon ajamiseksi.
Jarruvalo


Turvallisuus on tärkeää, ja signaaleja käytetään kaikissa muodoissa tiedon tuottamiseksi. MyNordic MK13 on varustettu jarruvalolla, joka ilmoittaa nopeuden hidastumisesta.
Puhkeamattomat renkaat


MK13 toimitetaan renkailla, joissa ei ole puhjennuksia, sillä puhkaisu on vanha uusi. Laitteen renkaissa ei ole ilmaa, mutta mukavuus säilyy parhaan mahdollisen ajokokemuksen tarjoamiseksi. Nyt sinun ei tietenkään tarvitse huolehtia puhkaisuista, koska sinun tulisi keskittyä nauttimaan ajamisesta.
Taitettava - 5 sekuntia


Liikennevälineet on suunniteltu säästämään aikaa, ja tämä on yksi syy siihen, miksi sähköiset skootterit ovat nousseet markkinoille myrskyssä. MK13: n avulla julkinen liikenne voidaan helposti yhdistää - nouse skootterista lähimpään linja-autoasemalle, koota yksikkö 5 sekunnissa ja nouse bussille. Yksikkö vie vähän tilaa, painaa vain 12 kg ja sen voi helposti nostaa ohjaustangolla.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä