Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Volvo Penta SX-M, S-DP, DP-SM peräpeilin kokoonpanot w / 3 johdin Trimmianturin

1 / 1

Volvo Penta SX-M, S-DP, DP-SM peräpeilin kokoonpanot w / 3 johdin Trimmianturin

141,55 €
Sovellus: Volvo Penta SX-M, S-DP, ja DP-SM peräpeiliasennelman kolme lanka lähetysyksikön. Erittely: Korvaa Part Number #: 3849411, 3855535, 3863007, 3849413 Takuu: Kunto: Brand New Paketti sisältää: 1 x Trimmianturin näy Takuu tiedot: Kaikki M
Lue lisää
Sovellus: Volvo Penta SX-M, S-DP, ja DP-SM peräpeiliasennelman kolme lanka lähetysyksikön. Erittely: Korvaa Part Number #:

3849411, 3855535, 3863007, 3849413

Takuu: Kunto: Brand New

Paketti sisältää: 1 x Trimmianturin näy Takuu tiedot: Kaikki Maxpeedingrods tuotteiden taataan ja takuu altistuu erilaisia esineitä (ellei toisin mainita).

Jos sinulla on ongelma meidän tuote, ota yhteyttä sähköpostilla ensin.

tiedot takuun ovat seuraavat:

Jos tuote vioittuu takuuajan johtuen epäyhtenäistä kanssa toimista, laiminlyönneistä tai väärinkäytöstä tuotteita, sinun täytyy ilmoittaa meille kirjallisesti ja / tai täyttämällä takuuvaadelomakkeeseesi (mukaan lukien kuvaus virhe) ja palauttaa tällaisen tavaroita meille. Tällaisia tavaroita olisi noudatettava paluumuuttoon ja palautetaan valmistajalle testaus- ja tarkastus- ja valmistaja ei järjestä keräämistä tuotteen. Perustui valmistajan mielestä meille annetaan tasapuolisuuden ja resursseja tutkia kaikkia väitteitä takuuta.edellä takuu annetaan meille, jos sinulla ei ole vastuussa mistään virheistä, jotka tapahtuvat kulumisesta, tahallisesta vahingosta, laiminlyönnistä luvattoman käsittelyn, virheellinen asennus tavaroiden sinä ja / tai kolmannelle osapuolelle, epätavallisiin työskentelyolosuhteisiin, laiminlyönti seurata ja / tai tavaroiden valmistajan ohjeiden (suullisesti tai kirjallisesti), väärinkäyttöä tai muuttamista tai korjaaminen tavaroita ilman meidän hyväksyntää.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja