Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Xiaomi Mi 1S - Hopvikbar elscooter med en räckvidd på 30km, maxhastighet 25km/h

1 / 1

Xiaomi Mi 1S - Hopvikbar elscooter med en räckvidd på 30km, maxhastighet 25km/h

399 €
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S (XM1S-B) Sähköinen potkupyörä, jossa on minimalistinen ja tyylikäs muotoilu, ja se on rakennettu huolella valituista materiaaleista, kuten kestävästä lentokonealumiinista valmistettu runko. Se, että pystyt taittamaan
Lue lisää

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S (XM1S-B)

Sähköinen potkupyörä, jossa on minimalistinen ja tyylikäs muotoilu, ja se on rakennettu huolella valituista materiaaleista, kuten kestävästä lentokonealumiinista valmistettu runko. Se, että pystyt taittamaan sen vain 3 sekunnissa, tekee siitä ihanteellisen ottaa mukaasi kaikkialle ilman, että siitä tulee tarpeettoman iso.

Skootteri painaa vain 12,5 kg ja on varustettu laadukkailla paristoilla, joissa on neljäkymmentä litiumionikennoa, jotka antavat sinulle 275 Wh: n maksimietäisyyden 30 km.

Kaksoisjarrujärjestelmät lisäävät turvallisuutta

E-ABS-kaksoisjarrujärjestelmät tarkoittavat, että pysyt 11,43 metrin korkeudessa ja tehokas 250 W: n moottori pystyy käsittelemään rinteitä, joiden kaltevuus on jopa 14%. Tarkista tiedot suoraan näytöltä tai kytke skootteri Mi Home -sovellukseen saadaksesi lisää asetuksia.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä