Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

1 / 1

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

419 €
Mi Electric Scooter 3:n kantama on jopa 30 km ja nopeus jopa 25 km/h. Runko on valmistettu alumiiniseoksesta, joka tarjoaa sekä alhaisen painon että korkean lujuuden. Tarkista kantama, akun kesto tai nopeus näytöllä tai Mi home -sovelluksessa. Mi El
 • Maxhastighet 20km/h
 • 20km räckvidd
 • Dubbla bromssystem
 • 100 kg maxvikt
 • Viks ihop på 3 sekunder
Lue lisää

Mi Electric Scooter 3:n kantama on jopa 30 km ja nopeus jopa 25 km/h. Runko on valmistettu alumiiniseoksesta, joka tarjoaa sekä alhaisen painon että korkean lujuuden. Tarkista kantama, akun kesto tai nopeus näytöllä tai Mi home -sovelluksessa. Mi Electric Scooter 3 pystyy käsittelemään jopa 16" rinteitä / kaltevuuksia


Suorituskyky

Mi Electric Scooter 3 : n maksimiteho on 600 W, maksiminopeus 25 km / h ja sitä voidaan ajaa rinteillä 16%: n rinteellä. Paina kevyesti kaasua ja mene töihin, kouluun tai kahville ystävien kanssa.

Älykäs akku

Kun akun varaustaso on alle 30% eikä skootteria kytketä päälle noin 10 päivään peräkkäin, akku siirtyy lepotilaan pidentääkseen käyttöikäänsä. Lisäksi BMS 5th Generation Intelligent Battery Management System varmistaa, että akku toimii oikein.

Turvallisempaa 

Etuvalaisimen ja taka-LED-varoitusvalon lisäksi skootterissa on myös suuri heijastin edessä sekä suuret kaksisuuntaiset sivurefleksit, jotka pitävät sinut ja ympärilläsi olevat turvassa. Uusi kaksoismäntäsatula on tehokkaampi jarrutus nopealla vasteella ja pidentää jarrupalojen käyttöikää, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa.

Taita, asenna - nopeasti ja helposti

Runko on valmistettu erittäin lujasta lentokonemateriaalista sarjan 6 alumiiniseoksessa, ja se on varustettu tähän mennessä mukavimmilla ilmarenkaillamme.     

Seuraa ajoasi suoraan matkapuhelimellasi

Suurella LED-näytöllä saat nopean yleiskuvan nopeudestasi, kilometrimäärästäsi, ajotilastasi ja sähköpotkulaudan akun tasosta. Yhdistät Mi Electric Scooter 3:n Mi Home -sovellukseen aktivoidaksesi, seurataksesi nopeuttasi ja akun varaustasoasi suoraan älypuhelimessasi. Skootteri on yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa.

iFrame


Mikä on IP54-luokitus?

Mitä korkeammalla IP-luokalla tuote on merkitty, sitä paremmin se kestää likaa, pölyä ja vettä. Skoottereiden tapauksessa niillä on yleensä IP54, mikä tarkoittaa, että ne ovat pölyn- ja roiskeenkestäviä. He eivät kuitenkaan siedä altistumista sateelle pitkiä aikoja tai seisomista ulkona ja kostumista. Muista hoitaa skootteriasi ja pitää se kuivana ja likattomana.


Jos sähköpotkulauta kulkee yli 20 km/h tai siinä on vahvempi moottori kuin 250 wattia? Sitten sähköpotkulauta ei ole polkupyörä, eikä sitä voi ajaa pyöräilysääntöjen mukaisesti. Kysymys kuuluu, miksi se voidaan luokitella? Lähimpänä on nähdä sähköpotkulauta mopoksi luokiteltuna mopona, esimerkiksi mopoluokka II. Mutta ii luokan mopon pitäisi myös täyttää useita teknisiä vaatimuksia, joita sähköpotkulauta ei todennäköisesti täytä. • Sähköpotkulaudalla tulisi olla jarrut ja kello (ei ole vaatimuksia siitä, miltä sen pitäisi näyttää tai kuulostaa).
 • Jos ajat pimeässä, sähköpotkulaudassa on oltava etu- ja takavalot ja se on varustettava heijastimilla.
 • Jos kuljettaja on alle 15-vuotias, tarvitaan kypärä.Tavallisesti

 

Nimi

Mi Sähköpotkulauta 3 (25km/h)

Paino

13,2 kg

Koko

108x43x114cm

Koko taitettu


108x43x49cm


Suunnitelma

 

Valta

300W

Valot

Edessä ja takana 

Näyttö

Ajotilat

Renkaan tyyppi

Jarrut


LED-valo, joka näyttää nopeuden/akun/aseman tilan

Kävely / Vakio / Urheilu, (5km/h / 20km/h / 25km/h)

8,5" ilmatäytteinen

Elektroninen + levyjarru takana


Akku ja lataus

 

Akun kapasiteetti

7650mAh 275Wh

Syyte

Adapteri

Latausaika


~3,5 h


Ajaminen

 

Nopeus (enintään)

25km/t

Alue (enintään)

30 km*

Max. Nousu


16%


Toinen

 

Yhteys

Android ja iOS 

Blutetooth

Bluetooth 4.1 tai uudempi versio

Suurin painokuorma

100kg

Takuu

1 vuosi(Akku 6 kuukautta)

Paketti sisältää

Sähköpotkulauta, laturi, työkalut ruuveille, adapteri renkaille, käyttöohjeet (suomi)

Manuaalinen

Englanti


*Akku testattiin täyteen ladattuna 75 kg:n kuormalla 25 °C:ssa ilman tuulta tasaisella tiellä kävelytilassa tasaisella nopeudella 15 km/h. Tulokset voivat vaihdella lämpötilan, kuormituksen, tuulen nopeuden, tieolosuhteiden ja muiden tekijöiden erojen mukaan.

Pikafaktat

 • Maxhastighet 20km/h
 • 20km räckvidd
 • Dubbla bromssystem
 • 100 kg maxvikt
 • Viks ihop på 3 sekunder
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä