Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential
Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential

1 / 6

Xiaomi Mi Sähköskootteri Essential

299 €
Nouse A: sta B: hen nopeasti, turvallisesti ja tyylikkäästi! Uuden Mi Electric Scooter Essentialin mittarilukema on jopa 20 km ja se sopii erinomaisesti niille, jotka yleensä ajavat lyhyempiä matkoja. Kevyen painonsa ja sileän muotoilunsa ansiosta v
 • 20km/h
 • 20km kantama
 • Litiumioniakku
Lue lisää

Nouse A: sta B: hen nopeasti, turvallisesti ja tyylikkäästi! Uuden Mi Electric Scooter Essentialin mittarilukema on jopa 20 km ja se sopii erinomaisesti niille, jotka yleensä ajavat lyhyempiä matkoja. Kevyen painonsa ja sileän muotoilunsa ansiosta voit nyt nopeasti taittaa skootterisi ja lähteä tien päälle vain 3 sekunnissa. • Kantama jopa 20 km
 • Suurin nopeus 20 km/h
 • Risteily
 • Kaksi jarrua
 • Painaa vain 12 kg

Tehokas suurikapasiteettinen moottori

Mi Electric Scooter Essentialin vaikuttava kapasiteetti on 187 Wh ja sisäänrakennettu älykäs akunvalvontajärjestelmä. Lisäksi sähköpotkulaudan voimanlähteenä on harjaton 250 W:n DC-moottori, jonka avulla voit liikkua helposti ja mukavasti.

Kevyt ja sileä

Sähköpotkulaudassa on ajaton ja tyylikäs muotoilu, jossa on alumiiniseoksesta valmistettu runko. Tämä tekee Mi Electric Scooter Essentialista sekä kestävän että helpon kuljettaa, koska se painaa vain 12 kg. Sähköpotkulauta on siksi täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat pystyä kuljettamaan skootteriaan kaikkialla, olipa se autossa tai metrossa.

Aja turvallisesti vuodenajasta riippumatta

Varustettu kahdella pneumaattisella renkaalla, joissa on luistamattomat ja iskunvaimentimet, pääset helposti teille. Mi Electric Scooter Essential on myös varustettu kaksoisjarrujärjestelmällä, jossa takarenkaassa on regeneratiivinen jarrulevy ja etuosa on varustettu E-ABS-järjestelmällä.

Käytännöllinen vakionopeudensäädin ja KERS-järjestelmä

Sähköpotkulauta on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia, kuten vakionopeudensäädin ja KERS-järjestelmä. Vakionopeudensäätimen ansiosta voit helposti säilyttää haluamasi nopeuden ja välttää miettimästä nopeuden lisäämistä tai alentamista matkan aikana. KERS-järjestelmä varastoi kineettisen energian jarrutushetken aikana ja muuntaa sen sitten liikkeellepanevaksi voimaksi.

Seuraa ajoasi suoraan matkapuhelimellasi

Intuitiivisella LED-näytöllä saat nopean yleiskuvan nopeudestasi, kilometrimäärästäsi, ajotilastasi ja sähköpotkulaudan akun tasosta. Nyt voit myös liittää Mi Electric Scooter Essentialin Mi Home -sovellukseen ja seurata nopeuttasi ja akun varaustasoasi suoraan älypuhelimellasi. Skootteri on yhteensopiva Android 4.3: n kanssa ja alkaa iOS 9.0: sta.

Pikafaktat

 • 20km/h
 • 20km kantama
 • Litiumioniakku
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja