Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Xiaomi Scooter 1S Musta

(0)
Kirjoita arvostelu
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
Xiaomi Scooter 1S Musta
399 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Electronordic

Seuraa tuotteen hintaa

Xiaomi S1 sähköpotkulaudassa on kolme nopeustilaa, 20 km/h huippunopeus ja jopa 20 km kantama, jonka ansiosta pidemmätkin matkat taittuvat hetkessä. Siinä on myös liike-energian keräysjärjestelmä, jolla voit pidentä potkulaudan kantamaa entisestään, sekä monitoiminen ohjauspaneeli asetusten mukauttamiseen. Taittuvassa rungossa on myös TPR-kädensijat, ilmatäytteiset renkaat, sekä kaksoisjarrujärjestelmä. Kirkkaan etuvalon, kaikille sivuille sijoitettujen heijastimien ja takavalon ansiosta muu liikenne huomaa potkulaudan helposti.

Muotoilu: Sähköpotkulaudalla on miellyttävä ajaa ilmatäytteisten renkaiden ja TPR-kädensijoilla varustetun ohjaustangon ansiosta. Lisäksi se painaa vain 12,5 kg ja taittuu kasaan, joten sen säilyttäminen on helppoa.

Pyörät: 8,5-tuumaiset ilmatäytteiset renkaat tarjoavat sulavan ajokokemuksen. Kestävissä pyörissä on myös hyvä lävistyskestävyys pienien roskien varalle.

Kantama: Potkulauta tarjoaa jopa 20 km kantaman 20 km/h huippunopeudella.

Nopeusasetukset: Potkulaudassa on kolme eri nopeusasetusta eri alueille. Normaalitilassa potkulaudan huippunopeus on 15 km/h, jalankulkijatilassa 5 km/h, ja sport-tilassa 20 km/h.

Liike-energian keräysjärjestelmä: Älykäs järjestelmä pidentää potkulaudan kantamaa lataamalla akkuja liike-energian avulla.

Kaksoisjarrut: Sähköpotkulaudan takapyörässä on kookas levyjarru, ja etupyörässä on lukkiutumaton ja akkuja lataava E-ABS-jarrujärjestelmä.

Valot ja turvallisuus: Kirkkaan 2 W ajovalon avulla näet ajaa hämärälläkin, sekä takavalon ja kaikille sivuille asennettujen heijastimien ansiosta muu liikenne huomioi potkulaudan helposti.

Monitoiminen ohjauspaneeli: Ohjauspaneelista näet reaaliaikaisesti päivittyvät ajotiedot, ja voit myös hyödyntää intuitiivista ohjausta mukauttamaan ajokokemustasi.

Älykäs akunhallintajärjestelmä: Järjestelmässä on kuusi suojatoimintoa, jotka takaavat akun turvallisuuden ja pitkäkestoisuuden.

Älykäs ajoassistentti: Voit yhdistää potkulaudan Mi Home -sovellukseen Bluetooth-yhteyden avulla seurataksesi ajotietoja ja mukauttaaksesi ohjausasetuksia.

Huom: Sähköpotkulautoja ei voida käyttää sateisella säällä. Varmistathan laturin ja pistorasian olevan kuivia ennen potkulaudan lataamista.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.