Palaa ylös
BOZZ, Lämpöpussi pitkäkarvaisella lampaantaljalla, Musta/valkoinen

1 / 1

BOZZ, Lämpöpussi pitkäkarvaisella lampaantaljalla, Musta/valkoinen

189
BOZZin pitkäkarvaisella lampaantaljalla vuorattu lämpöpussi, joka sopii kaikenmallisiin vaunuihin. Päällimateriaali tuulta ja vettä hylkivää nylonia. Pitkän, jalkopäähän ulottuvan vetoketjun ansiosta pussi on avattavissa kokonaan. Takaosassa liukumat
Lue lisää
BOZZin pitkäkarvaisella lampaantaljalla vuorattu lämpöpussi, joka sopii kaikenmallisiin vaunuihin. Päällimateriaali tuulta ja vettä hylkivää nylonia. Pitkän, jalkopäähän ulottuvan vetoketjun ansiosta pussi on avattavissa kokonaan. Takaosassa liukumaton pinta. Aukot viisipistevaljaita varten.

Materiaali: Lampaantalja (alkuperämaa Uusi-Seelanti) ja nylon. Koko: 95 x 45 cm.

LAMPAANTALJAN HOITO-OHJE
Harjaa ja pudistele talja puhtaaksi säännöllisesti.

PESUOHJE
Käytä nestemäistä entsyymitöntä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta (esim. villanpesuaine). Pese talja käsin kork. 40 asteessa tai koneessa 30 asteen villanpesuohjelmassa. Linkoa varovasti vain siten, että enin vesi valuu pois tai puristele vesi tuotteesta käsin. Kuosittele talja alkuperäiseen muotoonsa, kuivata huoneenlämmössä poissa lämmönlähteen ja auringonvalon välittömästä läheisyydestä.

Huom. Ei rumpukuivatusta eikä silitystä! Taljan kuivuttua harjaa karva pehmeäksi. Taljan voi myös pesettää kemiallisesti.

Tuotetiedot

EAN 9325021015651
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja