Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Babylonia, Kantoliina, Tricot-slen, Dream blue

1 / 1

Babylonia, Kantoliina, Tricot-slen, Dream blue

78 €
Babylonian Tricot-slen on pitkä, joustava kantoliina, joka tarjoaa parhaan käyttömukavuuden sinulle ja lapsellesi. Liina on monipuolinen, pehmeä ja mukava ja se on valmistettu 100 % luomuviljellystä puuvillasta. Liina on paras valinta vastasyntyneen
Lue lisää
Babylonian Tricot-slen on pitkä, joustava kantoliina, joka tarjoaa parhaan käyttömukavuuden sinulle ja lapsellesi. Liina on monipuolinen, pehmeä ja mukava ja se on valmistettu 100 % luomuviljellystä puuvillasta. Liina on paras valinta vastasyntyneen tai pienen lapsen kantamiseen.

Kantoliina on yksinkertainen solmia ja mahdollistaa lapsen kantamisen usealla eri tavalla. Ohjekirja esittelee perussidonnan ja monta muuta mahdollista sidontatapaa. Myös imettäminen onnistuu erinomaisesti kantoliinan avulla.

Tricot-slen-kantoliinaa voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen aina 18 kg painoiseksi asti. Lapsen painolle ei ole alarajaa, sillä ergonominen asento takaa sen, että lapsen selkä ei kuormitu. Näin ollen voit kantaa lastasi niin pitkään kuin haluat, heti syntymästä lähtien. Tricot-slen on ollut käytössä myös synnytys- ja vastasyntyneiden osastoilla, ja se sopii sekä täysiaikaisille lapsille että keskosille. Yksi koko sopii kaikille. Konepesu 40 asteessa.

Materiaali: 100 % luomuviljeltyä, GOTS- ja Öko-Tex 100 -sertifioitua puuvillaa. Valmistettu Alankomaissa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita