Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kielikaavin ruostumattomasta teräksestä
Kielikaavin ruostumattomasta teräksestä

1 / 2

Kielikaavin ruostumattomasta teräksestä

7 €

-30%

Rek pris. 10 €
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu raskaan kielen kaavin, jossa kahvat molemmilla puolillaKaapiminen kielesi kielen kaavin on fantastinen tapa puhdistaa kieli ja poistaa epäpuhtaudet ja AMA (ruoansulatustoksiinit).Suurin osa ihmis
Lue lisää

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu raskaan kielen kaavin, jossa kahvat molemmilla puolilla

Kaapiminen kielesi kielen kaavin on fantastinen tapa puhdistaa kieli ja poistaa epäpuhtaudet ja AMA (ruoansulatustoksiinit).

Suurin osa ihmisistä harjaa hampaitaan kahdesti päivässä ja käyttää hammaslankaa. Kielen raapiminen aamulla on yksi niistä asioista, joita voit lisätä aamurutiiniisi auttaaksesi kehoasi poistamaan suussa yön aikana kertyneitä toksiineja. Kielen raapiminen antaa sinulle raikkaan ja puhtaan tunteen suussasi.

  • Puhdista kieli bakteereista ja toksiineista
  • Poistaa ei-toivotut pinnoitteet
  • Estää pahanhajuista hengitystä
  • Parantaa makua

Käyttää:

Raaputa kielesi ensin, mitä teet aamulla, ennen kuin juo mitään. Rentoudu kieli ja ulota niin pitkälle takaisin kielelle kuin pystyt ja raaputa edestakaisin. Raaputa keskiosa ja sivut. Toista 5-10 kertaa ja huuhtele kaavin joka kerta. Aluksi voi tuntua lievästi epämukavalta saavuttaessa kaukaa taaksepäin.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .