Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nenäimuri, Happynose

1 / 1

Nenäimuri, Happynose

28,59 €
Kiinteän ja nestemäisen liman poistaminen helpottaa vauvan hengittämistä. HappyNose®-elektronisen nenäimurin avulla voit olla varma, että sekä kiinteä että nestemäinen lima poistetaan toisin kuin muiden manuaalisten menetelmien avulla. Hoito on nopea
Lue lisää

Kiinteän ja nestemäisen liman poistaminen helpottaa vauvan hengittämistä. HappyNose®-elektronisen nenäimurin avulla voit olla varma, että sekä kiinteä että nestemäinen lima poistetaan toisin kuin muiden manuaalisten menetelmien avulla. Hoito on nopea ja vähentää ärsytysriskiä.

Kliinisesti testattu

HappyNose® on Ruotsin ensimmäinen patentoitu elektroninen nenänimuri. Se on kliinisesti testattu, turvallinen ja tehokas tapa poistaa nenän eritystä pieniltä lapsilta ja vauvoilta.

Pestävä

HappyNose®: lla on kaksi pestävää silikonipäätä, jotka auttavat poistamaan helposti sekä kiinteän että nestemäisen liman.

Helppo käyttää

HappyNose®: lla on voimakas imuteho, mutta se on silti hellä lasta kohti ja sen melutaso on alhainen. Yksinkertaisen yhden kosketuksen muotoilun ansiosta sitä on erittäin helppo käyttää.

Hellävarainen ja mukava

Happy Nose® -sovelluksessa on myös sisäänrakennettu kaiutin, jonka avulla voit soittaa 12 erilaista melodiaa, jotka rauhoittavat lasta yhdellä napin painalluksella.

2 AA-paristoa mukana

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä