Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tavalax Balance babysitteri
Tavalax Balance babysitteri
Tavalax Balance babysitteri

1 / 3

Tavalax Balance babysitteri

88 €

-32%

Rek pris. 130 €
Ergonominen ja erittäin pitkäkäyttöinen sitteriPehmeiden sitteriemme ergonomiset muodot myötäilevät vauvan kehoa ja soveltuvat käytettäviksi heti syntymästä lähtien. Sitteri antaa hyvän tuen lapsen niskalle ja selälle, ja kangasistuin myötäilee lapse
 • Ergonominen ja erittäin pitkäkäyttöinen sitteri
 • Luonnollista keinuntaa, paristoja ei tarvita
 • Vastasyntyneestä 2 vuoden ikään
 • Kaksi kangasvaihtoehtoa: puuvilla ja verkkokangas
Lue lisää

Ergonominen ja erittäin pitkäkäyttöinen sitteri

Pehmeiden sitteriemme ergonomiset muodot myötäilevät vauvan kehoa ja soveltuvat käytettäviksi heti syntymästä lähtien. Sitteri antaa hyvän tuen lapsen niskalle ja selälle, ja kangasistuin myötäilee lapsen kehoa jakaen painon tasaisesti. Sitteri keinuu lapsesi omien liikkeiden tahdissa. Keinunta tuntuu hauskalta ja lisäksi se kehittää lapsen motorisia taitoja sekä tasapainoa täysin luonnollisella tavalla.

Sitteri voidaan säätää kolmeen korkeusasentoon. Sen voi taittaa kokoon kuljetusta ja säilytystä varten. Kun lapsesi oppii istumaan ja kävelemään ilman tukea, voit tehdä sitteristä mukavan tuolin.

 

Pehmeä ja ergonominen balance-babysitteri soveltuu lapselle vastasyntyneestä noin kaksivuotiaaksi asti. Babysitteri muuttaa lapsen liikkeet rauhoittavaksi ja hauskaksi keinunnaksi. Samalla lapsi harjoittelee tasapainoa ja motoriikkaa, ja sinulla on hetken aikaa vapaat kädet. Tavalax Balance Soft -babysitteri on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Se voidaan säätää kolmeen eri käyttöasentoon - leikki, lepo ja uni. Tavalax Babysitteriä voi käyttää lapsen oppiessa istumaan myös mukavana lastenistuimena.

Materiaali: 100 % puuvillaa, josta vähintään 95 % on luonnonmukaisesti tuotettua. Sisus on 100 % polyesteriä. Kaikki Tavalax tuotteissa käytetyt tekstiilit ovat allergiatestattuja eivätkä sisällä haitallisia aineita. Koko korkeimmillaan: 39 x 79 x 56 cm. Soveltuu 0–2-vuotiaille (3,5 kg- 13 kg). Väri: Musta/harmaa.


Pikafaktat

 • Ergonominen ja erittäin pitkäkäyttöinen sitteri
 • Luonnollista keinuntaa, paristoja ei tarvita
 • Vastasyntyneestä 2 vuoden ikään
 • Kaksi kangasvaihtoehtoa: puuvilla ja verkkokangas
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .