Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Turvaistuin MAXI COSI Pebble Pro Essential 8799750120, Isofix, 0-13 kg, tummanharmaa
Turvaistuin MAXI COSI Pebble Pro Essential 8799750120, Isofix, 0-13 kg, tummanharmaa

1 / 2

Turvaistuin MAXI COSI Pebble Pro Essential 8799750120, Isofix, 0-13 kg, tummanharmaa

379 €
Maxi Cosi Pebble Pro i-Size -turvaistuin on hyväksytty lasten turvaistuinten uusimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti ja antaa lapsellesi maksimaalisen turvallisuuden syntymästä lähtien. Uusi "Baby-Hugg" -istuimen pelkistin tarjoaa optimaalisen n
Lue lisää

Maxi Cosi Pebble Pro i-Size -turvaistuin on hyväksytty lasten turvaistuinten uusimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti ja antaa lapsellesi maksimaalisen turvallisuuden syntymästä lähtien. Uusi "Baby-Hugg" -istuimen pelkistin tarjoaa optimaalisen nukkumisasennon liikkeessä, kun taas erillinen säädettävä pääntuki tarjoaa mukavan ja mukavan istuvuuden vauvan päähän.


Pebble Pro i-Size -turvaistuin on osa Maxi-Cosin 3WayFamily-konseptia, ja se tulisi asentaa autoon 3WayFix-alustalla (ei sisälly pakkaukseen). Alusta on tiukasti kytketty auton runkoon Isofix-kiinnityspisteiden kautta. Visuaalinen ja akustinen signaali varmistaa, että turvaistuin on asennettu oikein. Lisäksi turvaistuin on mahdollista asentaa taaksepäin ajoneuvon 3-pistevaljailla.


Istuimen pehmeän materiaalin ansiosta pieni tyttösi tuntuu erittäin mukavalta. Uusi innovatiivinen "Baby-Hugg" -istuimen pelkistin ympäröi vastasyntyneen vauvasi ja tarjoaa lisäturvaa. Säädettävä pääntuki mukautuu täydellisesti lapsen päähän ja sitä voidaan käyttää erikseen - vaikka istuimen vähennyslaitetta ei enää tarvita.


Kolmipistevaljaissa yhdistyvät pääntuen ja hihnojen säädettävyys. "Easy-out" -valjaiden ansiosta on erityisen helppo kiinnittää ja poistaa pieni henkilö. Valjaat ovat kehittyneet siten, että ne pitävät hihnat auki koko ajan, mikä helpottaa huomattavasti lapsesi kiinnittämistä.


Yhdessä istuimen pienennyksen kanssa sivusiipien integroitu muistivaahto tarjoaa maksimaalisen suojan sivutörmäyksiltä. Yhdessä mahdollisuuden asentaa turvaistuin taaksepäin suunnattuun malliin taataan optimaalinen turvallisuus. Jotta lapsesi voi matkustaa turvallisesti taaksepäin päin olevassa tilassa Pebble Pro i-Size -koon jälkeen, suosittelemme Pearl Pro i-Size -seuraajan käyttöä.


Jos kansi likaantuu, voit helposti poistaa sen milloin tahansa ja pestä sen käsin tai pesukoneessa. Sisäänrakennettu aurinkosuoja on aina käsillä.


Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size -turvaistuin tarjoaa mukavan ja helpon tavan matkustaa. Se voidaan yhdistää monenlaisiin rattaisiin ja on siksi myös erinomainen matkajärjestelmä. Pebble Pro i-Size on saatavana monissa mukavissa malleissa, jotka edistävät värikästä lapsuutta ja antavat söpölle vauvallesi paljon iloa!


Eritelmät:

Ryhmä 0+ / kehon pituus: 45-75 cm;

Standardin mukaan: I-Size - R129;

Asennus kolmipistevyöllä tai 3Way Fix -kiinnikkeellä (ei sisälly toimitukseen);

Asennus taaksepäin suunnattuun tilaan;

Hyväksytty käytettäväksi ilma-aluksissa (TUV-sertifiointi);

Pääntuen ja valjaiden hihnojen samanaikainen säätö;

Innovatiiviset valjaat;

Sisäänrakennettu aurinkosuoja;

Sisältää 2 "Baby Hugg" -istuimen vähennyslaitetta vastasyntyneille vauvoille;

Säädettävä pääntuki;

3-pistevyö;

Sivusuojajärjestelmä optimaalisen suojan varmistamiseksi sivutörmäysten sattuessa;

Pestävä istuinsuoja;

Mitat (PxBxK): 67 x 44 x 56;

Paino: 4,55 kg.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja