Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Taitettu kylpyamme Taitettava kylpyamme 140 cm | Sininen
Taitettu kylpyamme Taitettava kylpyamme 140 cm | Sininen
Taitettu kylpyamme Taitettava kylpyamme 140 cm | Sininen

1 / 3

Taitettu kylpyamme Taitettava kylpyamme 140 cm | Sininen

363
Jos etsit kätevää mukavaa kylvyä, jonka voit helposti taittaa ja liikkua, niin taitettava kylpy on ihanteellinen osto! Jos sinulla ei ole kylvyä talossa, Mutta silti tuntuu rentoutuvalta, sitten taitettava kylpyamme tarjoaa ihanteellisen ratk
Lue lisää

Jos etsit kätevää mukavaa kylvyä, jonka voit helposti taittaa ja liikkua, niin taitettava kylpy on ihanteellinen osto!


Jos sinulla ei ole kylvyä talossa, Mutta silti tuntuu rentoutuvalta, sitten taitettava kylpyamme tarjoaa ihanteellisen ratkaisun. Se on todellinen bestselleri, ei turhaan, että tämä kauniissa sinisessä versiossa on todellinen bestselleri.


Koska kylpyamme on helppo taittaa ja taittaa, voit tosiasiallisesti laittaa sen kaikkialle, missä haluat. Parvekkeellasi kuumana päivänä tai olohuoneessa katsomaan suosikkielokuviasi ja sarjojasi kylvystäsi. Lisäksi kylpyamme on erittäin sopiva puutarhan asettamiseen, jotta babyrsquos tai lapset voivat jäähtyä.


Lehti, jonka voit taittaa, varmistaa, että sinulla on pöytä juomalle tai digitaaliselle laitteelle. Tärittämällä lehti kokonaan päähän on vain tilaa. Tällä tavoin kylpyamme pitää lämpöä paremmin, jotta voit katsella Netflix -sarjaa vapaa -aikana.


Taivutuskylpy on valmistettu hajuttomista ja turvallisista materiaaleista. BPAVRIJ, ftalaattivapaa ja turvallinen babyrsquosin ja pienten lasten iholle. Korkean laatu ja ympäristöystävällinen pehmeä kumi ja polypropeeni, joita voidaan helposti puristaa, vääristymät ja vauriot. Materiaali on sekä joustava että tukeva, jotta kylpy voi lyödä.


Voit täyttää kylpyamme helposti suihkusletkulla, joka voidaan kiinnittää kylvyn takaosaan. Jos olet ulkona, on olemassa kaksi tapaa antaa veden pakenemaan: Jos kylpyamme on suihkussa, voit yksinkertaisesti vetää kylpyä tyhjentävän kylvyn pohjalle. Onko kylpyamme kauempana viemäristä? Sitten voit tyhjentää vettä toimitettua tyhjennysletkua.


hetkessä kylpy voidaan taittaa tasaiseksi käytön jälkeen, jotta se on vain 22 cm korkea ja voidaan säilyttää varastossa. Esimerkiksi kylpyamme ei vie melkein tilaa, kompaktin koon ansiosta on helppo kuljettaa taitettu ja voit viedä kylpyn leirintäalueelle.plus ja haittoja


  • + helppo puhdistaa
    + 100% turvallinen ja tukeva materiaalia /strong> + helppo tallentaa


Mitä taitettava kylpyamme tekee absoluuttisen bestsellerin?


suuri koko, jonka istuinpinta -ala on vähintään 140 cm, kylpy on riittävän suuri pidemmille miehille ja naisille.

Turvallisista materiaaleista valmistettu taitto kylpy on valmistettu hajuttomista ja turvallisista materiaaleista. BPAVRIJ, ftalaattivapaa ja turvallinen babyrsquosin ja pienten lasten iholle.

Herkullinen lämmin vesi asettamalla toimitettu 3 -osainen kansi kylvyn, nauti lämpimästä vedestä tunnin ajan.

Helppo säilyttää yksinkertaisella kädenliikkeellä, kylpy voidaan taittaa tasaiseksi käytön jälkeen, joten se on vain 22 cm korkea ja voidaan varastoida säilytyskannen

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja