Lelut, lapset ja vauvat

Täältä löydät kaikenlaiset lelut kaikenikäisille lapsille – viimeisimmät ja suosituimmat tuotteet sekä tunnetut klassikot jokaisen lapsiperheen kotiin. Valikoima on erittäin kattava, mutta tuotteiden laatu ja lasten turvallisuus on aina keskipisteessä. Lue lisää...

 • L.O.L. Surprise Glamper

  Nu kan du ta med LOL Surprise dockorna på en åktur! LOL Surprise Glamper är full med överraskningar och det första fordonet till dina LOL Surprise dockor & husdjur! Framdelen kan bli till en separat bil och bakdelen öppnar upp för ännu häftigare upplevelser. Innehåller ljus och ljud som fungerar! Glamper passar också till andra modedockor i alla storlekar. Levereras med över...

  € 199
  € 8/kuukausi
 • Silverlit Robo Chameleon Robotti

  • Liikkuva häntä ja pyörivät silmät
  • Radio-ohjattu robotti kauko-ohjaimella
  • LED-valaistu yläpuoli vaihtaa väriä
  • Mukana 4 pyydystettävää hyönteistä
  • 2018 Toy Award voittaja
  € 24.95

Pienten lasten lelut

Täältä löydät helposti täydelliset, hauskat ja opettavaiset lelut pienille perheenjäsenille iästä riippumatta. Kaikkein pienimmille sopivat yksinkertaiset ja värikkäät lelut. Alussa kiinnostavaa on asioiden tutkiminen ja myöhemmin niiden piteleminen. Tuolloin puuhamatto tai sitteri on hyvä valinta.

Isompien lasten lelut

Isommille, leikkimisen ja oppimisen aloittaneille lapsille sopivat yksinkertaisemmat rakennussetit ja palapelit. Ulkoleikkiin soveltuvat lelut, kuten kolmipyörät kesällä ja pulkat talvella, ovat ehkä vielä hauskempia ja saavat lapsen liikkumaan. Hieman vanhemmat lapset arvostavat radio-ohjattavia leluja, taikasettejä ja tieteellisiä kokeita. Löydät luonnollisesti kaikki nämä kategoriat CDON.COM:sta ja voit luottaa siihen, että kaikki lelut ovat erittäin laadukkaita.

Lelujen lisäksi CDON.COM tarjoaa laajan valikoiman käteviä ja käytännöllisiä tarvikkeita, kuten turvaistuimia ja lastenhuoneen sisustustuotteita. Lyhyesti sanottuna löydät meiltä kaiken tarvittavan lapsille!